LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

12 Mei 2010

Moh belajor melukis online pulok!!

Assalamualaikum...

Bagi rodong2 koi yg dah lama nak belajor melukis dan berminat nak pergi ke kelas melukis tapi tak kesampaian boleh la pergi ke satu laman ni yg mengajor kite melukis secara online.

Sebab koi memang dah lama minat melukis,dan koi rasekan ini peluang jugek sementara mengisi mase lapang..

tidaklah nak pandai sangat,cukuplah sekadar hobi je.

Tapi aokme perlu register terlebih dahulu sebelum nak mulekan sesi pembelajaran.Ada banyak jenis teknik yg boleh aokme pelajari di sini.

ni link nye kala aokme berminat sila2 lah ye,

http://dev.drawspace.com/



ataupun kala aokme berminat dgn style kartun gayourock pun boleh gak belajar dgn beliau.Lagi menarik tu!
silakan aokme ke link ni utk blog gayour

*bro gayour...u still da best!nak gek dapatkan buku belajar cara melukis gayour tu nanti,InsyaAllah.
=)

22 ulasan:

relevan berkata...

Kawan sudah gantung berus..

jane berkata...

pkcik
koi dah lama tok reti melukis

agagaagaga~

Nerzhul berkata...

boleh la keluor blog kartun aok pasni.hehehe

akuanakpahang berkata...

Ande bayoran dok nei kala free kawan emboh juge...hehehehe kawan suka juge melukis nei keknya x penoh jadi-jadi...hehehe...

zulkbo berkata...

salam mazru..
wah cantikk
tapi koi tangan
tak berseni langsung
he he..

piewahid berkata...

iskh... ilang pulok komen koi tadi.

molek juga info deme ni sbb anok koi minat mlukis. nanti koi tunjukkan link ni. t kasih! :)

Afzainizam berkata...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh yang tangan macam eden ni tak ade bakat nak lukis..klu nak lukis muka orang jadi muka hantu... nak lukis muka orang hutan jadi muka berok...

aku nak belajar gak lah....gayour yup aku suka ko pasal ko tak kedekut ilmu

cemomoi berkata...

koi simpan je koleksi

Aby Umy berkata...

salam kenal sobat dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgah lah ke blog saya.. :)

Mazru Majid berkata...

relevan,
lor..deras sgt da gantungnye aok ni bang

Mazru Majid berkata...

jane,
hehehe jom la kite belajor

Mazru Majid berkata...

Nerzhul,

idokla sampei nak buat blog kartun weh..koi ckp hobi je..ekekeke

Mazru Majid berkata...

yassin,

Free je bang,kalo aok ambuh derma ok gek weh..hehehe

Mazru Majid berkata...

zulkbo,

hehehe tak saloh nak ngisi mase lapang

Mazru Majid berkata...

piewahid,

bagus sgt la te,mmg dia teruje nanti,semua jenis skill ade kat situ kalo berminat nak belajor

Mazru Majid berkata...

afzainizam,

hehe ngisi mase lapang dgn bende berfaedah je bro,takde masalah kalo kite berminat nak belajor,...hehe

koi pun minat kat gayour nih

Mazru Majid berkata...

cemomoi,

elok jugek weh,mane la tau kot2 ander mase nak berjalan ke sane ye dak?

Mazru Majid berkata...

aby umy,

salam kenal kembali..

InsyaAllah.. =)

Lin Creshk berkata...

Thanks bro.. cos bagi link2 tu..
sampai skarang wa belum jadi melukis kartun mat rock... dah jadi nanti gua puslish..hehehe....

http://cicaktonjeng.blogspot.com

zamtavac berkata...

koi minat juge melukih nie ... tapi boleh tiru je tp x jadi macam yang ditiru... he he he

Mazru Majid berkata...

lin kreshk

ok bro,jom sama2 kite mencuba mendalami hobi ni,yakin ade bakat terpendam di lubuk yg paling dlm hehehe

Mazru Majid berkata...

zamtavac,

hahaha ade pulok gitu yak,takpe la yg penting minatnye tu ade

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini