LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

25 Mei 2010

Jenis Beringat!

Salam,

Aokme selalu tak terlupa nak buat sesuatu yg sepatutnye aokme kena buat?contohnye bagi ikan makan ke,telepon emak ke,balik kampung ke,bertandang ke rumah jiran ke,melawat blog rodong2 ke hehehe..dan macam2 lagi la...

Mesti ade gak kan?melainkan aokme ni mmg ada jadual harian lah..baguslah macam tu! Tp ada jugek yg jenis kena ingatkan sokmo(pelupa)..takkan kita nak semua org ingatkan utk kita ye dok?Kan bagus jugek kala aokme ingatkan diri sendiri.

Salah satu alternatif yg koi rasekan agok berkesan utk mengelakkan perkara ni terus berulang adalah mendaftar email aokme di HassleMe,lebih2 lagi jenis yg selalu duk depan komputer macam koi ni lah!

Senang cerite mende ni sejenis reminder lah,tp melalui email.

Kalo nak tahu lebih lanjut sila ke http://www.hassleme.co.uk/


*rate la weh! hehehe beriye koi letak bintang tp aokme x nak rate entry ni...hehehe

13 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
berinfomasi gitu
he he he..
***goner koi masuk kotak komen aok pergi ke merata laman web ni..cer aok check?koi rasa macam tak kena je(spam@malware)..

Mazru Majid berkata...

wsalam..

ye ke aok?hm..koi xde pulok kena gitu..

ade lg ke rodong yg kena?

Mazru Majid berkata...

zulkbo,

nak check gone weh?ajar la ckit..koi ni mmg tak reti mende2 ginih

akuanakpahang berkata...

Salam satu pesanan nak berguna info yang baik TQ we...kalau duk depan PC makan pun lupe hehehe..

cemomoi berkata...

info yang akan dipertimbangkan sebak koi sokmo lupa letok menda2 kecik macam kunci ke, berukben ke.. mujur bini bule bercakak kalu dak... hilang juge

relevan berkata...

Virus bermusim masa ini..masuk ikut dah saja..

Cik SHiN~JU berkata...

Salam..
koi ade nota kecik...
kdg2 set reminder kat hp..

* goner gaya nak rate? xdok bintang pun..

Cikgu Jang .. berkata...

mase kepale serabut...midoh amat lupenye..

hai berkata...

adoi la,byk kali gak terlupa ambik anak sekolah....haru!!

al-mankaraqi berkata...

kakakakakaka.........

Miecyber berkata...

Tips berguna...Thansk Boss Mazru...

CekWa berkata...

Sifat pelupa ni adalah disebabkan semasa kita meletakkan sesuatu barang te kita tidak fokus pd perkara tersebut, contoh semasa meletak kunci kita memikirkan perkara lain, jadi untuk mengelakkan berlakunya keterlupaan sebegini, sentiasa fokuskan apa yg sedang kita lakukan....ni cekwa belajor semasa berkursus arite!!

relevan berkata...

klik ( siNi )

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini