LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

17 Mei 2010

Buat peminat dokumentari

Assalamualaikum..

Terjumpe lagi satu web site yg koi rase tak kurang hebatnye,website ni dipanggil documentary heaven,di sini ade banyak giler dokumentari2 yg rare dan susoh kite nak jumpe di Malaysia ni,dan yg best nye jugek aokme boleh tengok cara online.

Jadi kalo aokme ni memang kaki dokumentari atau rase nak tengok dokumentari(rencana ; dulu2 rancangan begini koi panggil rencana! hehe)boleh la melayor ke web site nih yek!

Documentary heaven

7 ulasan:

zulkbo berkata...

salam mazru..
terima kasih kongsi

cemomoi berkata...

koi suka ngat tengok dokumentari nok hok crita binatang tima ksaih bagi info

Cikgu Jang .. berkata...

Salam rodong...

Banyak nyer tajuk....nanti kalo ade mase mboh jugak nengoknye....

pakcik kordi berkata...

wah wah wha..koi minat ngt ni!!!tq waks!

piewahid berkata...

t kasih sahabat! :)

Afzainizam berkata...

~~~@@@~~~
Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.
~~~@@@~~~

http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

kira macam majalah tiga lah ni... banyak dokomentari... aku suka tengok astro banyak yang dapat kita belajo dari rencana cam ni.... ade faedahnya lah

relevan berkata...

Discovery Channel ke ni..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini