LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

15 Mei 2010

Part time-Pt 3..Moh buat duit weh!

Assalamualaikum,dari wall FB industri jutawan ade satu gambo cek bernilai rm87K++..dari mule koi ingat tuan punye cek tu dapat sebanyok tu dlm 3-6 bulan setelah dia join Hyprobulk,tapi meleset!Rupa-rupanye dia buat jumlah tu hanya dalam masa seminggu sahaja.Macam tak logik, tp tu lah yg terjadi bile dah join bisnes Hyprobulk ni.Betul strategi dan bersungguh-sungguh memang tak mustahil,kena pulok dgn bimbingan mentor-mentor jutawan yg sentiase membantu kite org baru sperti koi nih.

Pecah rekod sendiri,sebelum ni brader Nazri ni dah buat rm78K dlm seminggu,kali ni dia buat rm87K pulok!Cek bertarikh 11/05/10 ini adalah bukti usaha dan tawakkal kpd Allah pasti akan berjaya.

Cerita KALAU

Kalau lah koi boleh dptkan income sebanyak itu, banyok yg koi nak buat.Impian pertama adalah nak hantar mak dan ayah pergi ke Mekah utk menunaikan ibadah haji@umrah,bila lagi nak balas jasa kedua orang tua kite yg jerih payohnye membesorkan kite?sekarang lah sebab jalannye dah ade,tinggal kite nak buat ke tidok jek.Selepas tu nak bantu keluarge dan seterusnye nak bukak perniagaan franchise sendiri di Bera ni..mungkin angan2 koi ni agok keterlaluan bg sesetengah org,tp koi yakin dgn usaha dan berkat doa mak ayah ianye tak mustahil InsyaAllah..dgn kuasa Nya tiada yg mustahil kan?

Belum cuba belum tau..

Koi rase aokme pun ade impian macam koi jugek kan?ape kate kite nyatakannye...rezeki Allah ada di mana-mana dan tak saloh utk mencube,kalo masaloh modal yg membuatkan aokme tertangguh usahakan smpai dapat,ade orang sanggup jual motor,jual laptop semata-mata nak join bisnes ini,akhirnye dia berjaya jugek,sebab dia dah nampak Peluang nak mulekan bisnes sendiri dah ade depan mate.Dengan hyprobulk kite bebas nak kerje pukul berapa dan nak pakai style ape,income nye pun mahal,Income harian koi yg paling minima pun rm100 sehari(paling rendah la tu)biase rm1600 ke rm200 sehari.Ok la kan??alhamdulillah kerje tak seberapa sgt,buat pun part time jek,tapi income nye tu mengalohkan orang makan gaji.

Cuma yg aokme perlu dlm bisnes seperti ini adalah ILMU,InsyaAllah skrg sumber ilmu mudoh nak dapat..lepas tu bimbingan,InsyaAllah team Industri Jutawan sedia membantu aokme dgn bimbingan dari mentor-mentor jutawan muda,mrk ni dulu pun mule dari zero jugek..tp mrk ada keazaman utk berjaya dan tidok pernah sekali berputus asa.

Nampok gayenye ramuan utk membuat perubahan dlam hidup dah di depan mate.Tinggal nak atau tak nak je..

Preview di Kuala Tahan,Taman Negara.
Team kome dipanggil utk memberi penerangan,alhamdulillah malam tu je akak(Kak Yoyo) yg duk Kuala Tahan tu dapat rm2500! satu malam je.Gone org kuala Tahan pun boleh buat weh!

Ajam sedang buat preview,sanggup turun ke Kuala Tahan semata-mata nak membantu.Koi rase susoh dah kite nak cari jutawan gini dak?umur baru 27 tahun,tp da bersara dari makan gaji,penampilan sempoi krn tu cara dia(independent),sbb bisnes ini kite punye,ikut kite lah nak gayakannye...BERSARA MUDA BERSARA KAYA katanye..dan dia dah buktikan.

Peluang datang time tgh sesok..betul,koi sendiri ambik peluang nih time koi tengah susah,terkial-kial mencari punca pendapatn sampingan yg boleh bantu keluarge,alhamdulillah koi diperkenalkan dgn bisens ini.Koi pejam mata hulur modal kepada ajam(mentor jutawan) dan lepas tu juz ikut sahaje segala yg dia suruh dan segala nasihat nya kite ingat..alhamdulillah dlm sebulan mmg income koi tambah berlipat kali ganda.

Memang bisnes ni tak perlu nak mencari-cari org tp org cari kite(macamne?..ade cara nye)..tetapi bile ada peluang yg baik camni mesti kite nak ajok rodong2 baik kite,adik beradik kite join betui x?takkan kite nak makan sorang2..tak patut pulok,jd kite pun ajok la rodong2 utk turut sekali dgn kite,dengan tujuan semuge dapt membantu rodong kite tu...hendak ke taknak terpulang lah,koi tak pernah pun memakse org..cume koi rase rugi lah kalo rodong koi tak nak join bisnes mudoh gini.

Ajam(mentor jutawan) sedang buat bisnes preview di Temerloh,alhamdulillah azrul,kak huda pulang modal dlm mase sejam..hasilnye azrul dapat rm3000(modal rm500) dan kak huda dapat rm2000(modal rm1000)! total dlm satu petang:rm5000!

Perlu selalu buat PROMOSI@IKLAN bile dah bergiat dlm bisnes ni,dgn cara begini lah org akan dtg mencari kite dan bukan sebaliknye.Bile org dah mule berminat kumpulkan mereka dan kite buat bisnes preview..macam gambo2 di atas,komisyen milik aokme 100%!

Jadi?? ape lagi..kontek koi,kalo segan sms jek di 019-9629245 atau email: mohd.mazru@gmail.com

**promosi pun ye jugek ni..hehe,nak tau lebih lanjut kontek la koi.
****Jangan lupe bagi bintang te! hehehe.

TERIMA KASIH WEH!! SUDI AOK MEMBACA YAK!! ---tiada niat dan tujuan untuk menunjuk-nunjuk di dalam entry DIATAS.Sekadar kisah benar yg berlaku kepada diri koi pada bulan lepas.Dan boleh jugek berlaku kepada aokme kalo aokme nak lah.

10 ulasan:

relevan berkata...

Salam weh..kome benar benar masih nunggu modal je nih..tak cukup cukup lagi..

el berkata...

huhuh cam berminat
tp jauh la
kena bayar modal bape nieh

Mazru Majid berkata...

Relevan,

ye la..jgn lambat2 weh..lg cepat lg bagus.

Mazru Majid berkata...

El,

tempat tak menjadi penghalang,jauh atau dekat kite masih boleh sentiasa berhubungan dlm email,YM dll..lgpun team IJ ni insyaAllah boleh bantu el jika berminat.

3 jenis pakej(modal)
1.rm250
2.rm500
3.rm1000

Cikgu Jang .. berkata...

yg betul2 berminat dan komitmen je boleh berjaya...

Mazru Majid berkata...

Betul tu cikgu,
Bisnes senang amat..tak perlu skill atau kemampuan bercakap ala2 talk show,huuhu..

selagi ade kemahuan utk berjaya pun sudah memadai.InsyaAllah,lgpun ade team yg latih.(Teamwork)

komitmen nya 3 jam sehari shj sudah memadai.

cemomoi berkata...

koi doakan oak berjaya le... koi gini le idop sedei-sedei je

Afzainizam berkata...

Keluk kemudi tidak dilupa,
Baru seimbang pelayaran kita;
Para Guru amat berjasa,
Bakti Guru disanjung mulia.
~~~@@@~~~
Selamat Menyambut Hari Guru
”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

woooo kayo lah... best betul tengok cek RM87 ribu tu... terbeliak sekejap melihatnya.. semoga berjaya

Mazru Majid berkata...

cemomoi.

sedei2 aok pun dah merata dunia aok sampei..hehehe aminn..InsyaAllah.

Mazru Majid berkata...

afzainizam,

huhu guru lah yg mendidik kite,tak patut kite lupakan mrk.

dlm seminggu je boleh dpt rm87k tu!

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini