LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

17 April 2010

Terminator dari Pahang


Ni ler movie terbaru arahan Jim kemarul..tajuk mmg nampak ganas tp sebenarnye kisoh persahabatan antara manusia dan robot2 liar,setting zaman akan dtg kunun..pelakon nye pulok mmg best2 lah..pelakon baru yg berganding bahu dgn hero filem avatar ni nampok berbakat,dia telah melakonkan watak manusia cyborg(separuh org separuh mesin kalkulator) dgn begitu jayanye,hinggakan setiap yg menonton pasti mengalirkan air mata..dia pernah offer dek org berlakon dlm iklan milo,scene lompat2...tapi dia kabo dia tak mo la watak camtu..ni tetibe dah bole main wayang pulok..layan je la citer ni,kalo nak syok bawak famili..stndby la tisu sekotok dua sbb sedih citer ni... :p

**hehehehe mekasih kt dakk kecikkkkkk(inda) kasi link photo funia kt koi...hehehe

17 ulasan:

ashrafi berkata...

bila kuar kat panggung? cam best je nih.... lalalalalala.....

relevan berkata...

Nampak hero ni macam duduk dekat Kampung kawan saja..

Cik SHiN~JU berkata...

salam...
selok la aok kala dh mula gune photofunia tu esok...
koi dh jd mcm2 sejak gune photofunia...jd superman la,monalisa la,masuk dlm tb la...
huhuhu...

h a n i e berkata...

ni bila nk kuar panggung?
kategori ape ni..U ke..?

hahhahahaha...

el berkata...

dah kuo ke aok movie tu
cam best jerk...x sabo nk tgk

Pacifist berkata...

ni nampok mcm hero air mate je.muka ganas tapi dalam hati ada taman da...

piewahid berkata...

stuju & tumpang tergelok baca komen pacifist, hahahaha...
muka aok baik sgt!

*Dak kecikkk* berkata...

Hahaaha,sempat lagi tuh..
Bila kuar panggung ni?
:)

iqbal9w2mrq berkata...

pirate dvd ade ke? hehehhe

Kuchiki Baim berkata...

koi bangge la sesangat...ade jugok org pahang ke holiwood..ahaks

Mazru Majid berkata...

utk makluman aokme,cerite ni tak ditayangkan di Mlaysia krn ade unsur2 perkauman antara manusia ngan robot..

hehe tq all krn tinggalkan komen

Miecyber berkata...

Ada sarikata tak?

Mazru Majid berkata...

ade..sarikata tamil,cina dan thai serentak

Cikgu Jang .. berkata...

kisah benor atau hayalan awok je nih...

ashrafi berkata...

nasib baik tak letak tajuk 'ROBOT ROBOT CINTA'...

zulkbo berkata...

salam..
cerita betul ke wehh>?

CekWa berkata...

hihihi..mazru..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini