LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

11 April 2010

$1M dollar voice-sore mahei

dah tengok video ni tak?Belum?ok..ni Lin Yu Chun yg kisah dia ade kuar dlm buletin utama mlm td..




terbukti rupa bukan lah segala-galanye..(nada ala-ala iklan permata hijrah)

15 ulasan:

Kuchiki Baim berkata...

wow...what a beautiful voice..kwalan sore bgus,,yg penting leh hit not yg whitnney nyanyi...hehehe

hai berkata...

huh!caya la...mmg best!!tapi kat malaysia ni x de lagi,yang leh lwn sore siti nurhaliza!!

Fadh berkata...

ermmm...

kelompen berkata...

bakat semulajadi weh,,anugerah..

kelompen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
:: hayati :: berkata...

xdpt koi nok dgr sore dia......laptop koi xdok sore.....huhu

Cikgu Jang .. berkata...

bakat terpendam yang akhirnya timbul...

h a n i e berkata...

dah tengok aritu..
mmg best lah sore dia..susan boyle versi lelaki cina..heheheh

pakcik kordi berkata...

beliau ni laki ke pmpuan?sedak tul sore!

Jejaka Desa berkata...

Arghhh...Koi tak dapat tengok weh.Usoh ke sore,gambor pun tak ande ni.Esok luse kene tengok juge ni...

el berkata...

ari tu susan boyle
skrg ni dia pulak
smur yg ada bakat2 terpendam ni dah mula berani kuo..bgs2

piewahid berkata...

laaa...
kurang sikit aje dari kesedakan suare koi rupe2nyer...hihihi

zulkbo berkata...

salam...
meremang bulu roma ku
he he..dasyat gak suara budak nie!

relevan berkata...

Sedak sore ni..pataulah mahei rega sore te,,

Miecyber berkata...

Dasyatlah mamat nie...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini