LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

12 Mac 2010

Siape sangka!!

Kelihatan seperti sepasang suami dan isteri....seperti hendak bercuti ek?dengan beg galas dan si suami sedang mengambil gambor,tak syak lagi lah dlm percutian kan?tak pun dalam bisnes trip ke...maklum le mat salleh...moh kite selidik lagi ....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Pelan-pelan kayuh..nak tau sgt hel org yek...hehhe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Cehhhh mati-mati koi ingat makcik mane la tadi........rupenye abang jambang!! 
Hahahahahhahaha!

Moral:Tak baik gelakkan orang...(tutup mulut tahan nak gelok) 

**gimik suspen ini biase nye digunakan oleh Pakcik Kordie dan rakan-rakan beliau...koi minjam je. hehehe.

14 ulasan:

cemomoi berkata...

koi gelok pasal nok tau ke hel orang jak

pakcik kordie ni pon satu hel

el berkata...

hahahahah pehal org tu
dia salah pakai ker..adoi
senaman molot gelak pagi2..bgslah
kahhhhhhhhhhhh
gay kah mereka..hehehe

endiem berkata...

kah kah kah..suspen

hanie berkata...

wahahahaaahahah!!

dh jangkit ngan pakcik kordi la nih..

Nerzhul berkata...

jambang penuh, kitnyer bulu kaki takde....wahkahkahkah

Cik SHiN~JU berkata...

koi dh agok dia te llaki sbb bumper dia rata jer...ketnye cuak gek biler tgk pkai heels, betis pun licin...
huhuhu...maru..

zulkbo berkata...

salam mazru..
kah kah kah..koi tak gelak ke orang
koi ketawa jer weh..tak tahan..hu hu hu..goner jadi gitu..maruuuu..

relevan berkata...

Kenapa dengan Pak cik Kordi..?

piewahid berkata...

nape dia pakai skirt,gay ke?

pakcik kordi berkata...

ahahaha. ..tk psl2 koi naik nama...kah kah kah!!!!!kui8000x.....

Pacifist berkata...

wat saspen je mokcik tu.kwn rase sebab lame sgt die tunggu...sampai berjambang..memang...kelako

Cikgu Jang .. berkata...

padangan belakang fuh seksi...pandangan depan....cis seksa...hehehe

*Dak kecikkk* berkata...

hahahhaaa,gelak malu2 ni..
pssstttt...pak cik kordi tu umor brape ye?saje tanye..:)
jgn marah arrr..

BELALANG berkata...

lawalah makcik tu... nk saeeeennnn =P

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini