LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

10 Mac 2010

Koi anak Pahang.blogspot

Koi tertanye-tanye jugek siape kah agoknye pengunjung yg ke 10'000 blog koi anak Pahang..mengikut bacaan sekarang,semenjak 3-9-2008 ianye telah mencatitkan seramai 9948 org pengunjung yg melawat ke mari(termasuklah diri koi sendiri huhu)

Ade 249 entry yg telah koi karangkan,namun hanya 178 sahaja yg telah di Published kan ke khalayak ramai,71 lg entry telah koi simpan kerana ketidak sesuaian dan kemerapuannye nye..hehe

Blog ini juge telah mengalami banyok amat transformasi dari segi penampilannye,rase ralat jugek tak amik gambo setiap templates yg pernah koi gunekan.

Ape pun blog koi ni ada lah terlalu kecil jika dibandingkan dgn blog rodong-rodong sekalian..

TERIMA KASIH.

Contoh entry terdahulu adelah seperti n3 di bawoh ini

http://koianakpahang.blogspot.com/2008/09/naik-harge-lagi-weh.html

21 ulasan:

cemomoi berkata...

tahnioh.. koi kena berguru la nampoknya

endiem berkata...

tahniah juga.

Akuanakpahang berkata...

Hebat dah aok nei...Taniah laa drp kawas.

el berkata...

gua la yg msok ari2 sbb tu angka tu naik byk tu...kahhhhhhhhh
papepun tahniah..wow wow wowiiiiiiii
dah 10K..kerdilnye diri ini..ahakzzz

nak tau gak ape yg x publish tu...pic bogel kot..kahhhhhhhh

*Dak kecikkk* berkata...

Alolo,rendah diri lah pulokkk..
Belog ni best so keep writing k.
:)

al-mankaraqi berkata...

LIKE....

11,000 saper?

relevan berkata...

Okes ni weh..kira aok seorang yang hebat ni..

zulkbo berkata...

salam mazru..
wahh..kira hebat tu..dah nak masuk
10 k doh..koi lagi aper ler sangat berbanding aok..tahniah sekali lagi buat aok..

Mimie.Candy Cane berkata...

psst..psst...encik mazru,kalo koi jadi pelawat ke 10 ribu, ade hadiah makan2 tak? :p

piewahid berkata...

tahniah yak. tumpang sronok dgn pncapaian rodong²..:)

pakcik kordi berkata...

blog ni la yg raRE...blog koi merapu raban je....kah kah kah!!!!


keep on rocking mazru!

Hashim Zabidi berkata...

Nanti saya talipon kamu, kita bincang.

Cikgu Jang .. berkata...

semua tu tak penting....janji ade minat utk berblog ni walaupun kadang2 tu merapu tah ape2...

Jejaka Desa berkata...

Tahnioh rodong...Jangan berenti menulih....

Mazru Majid berkata...

cemomoi,
koi kena berguru dgn aok weh..

endiem,
terima kasih...

aku anakpahang,
tidok sehebat aok weh...koi ni ape la sgt...iyerr...

el,
hahahahha ape la ko ni el..
terima kasih..kerdil ko kerdil lg aku nih..

dak kecik..
terima kasih..iklas ek?

Mazru Majid berkata...

al mankaraQi usop my fren,
hehe..11000 kena tunggu laaa...

relevan,
ahahahahhaa...pandei ngat aok..

zulkbo,
hmm...jgn la puji beriye weh..rodong koi te 70'000 senyap jek..

Mazru Majid berkata...

mimie,
xyah nak tggu ke 10000..bile bile je ko nak makan jomm...hehehe

pie wahid,
terima kasih,semua pun ats bantuan rodong blogger jugek..

pakcik kordie,
ha ah ye la aok..dlm meraban te mmg syok bace...tak kering gusi cik salmah membacanye..hehe

Mazru Majid berkata...

hashim zabidi,
hehe..pah Hashim mintak maaffff banyakkk...nt koi ade kedit koi tepon Pak Hashim.

cikgu Jang,
ye aok..penting tu minat dan berterusan..terima kasih.


Jejaka Desa,
ha ah..terima kasih rodong..aok pun gitu gek.


:) :) :)

happy je koi rase ari ni...terima kasih semua...alhamdulillah menemui rodong spt kalian semua...

qaseh masyitah berkata...

yang pastinya..saya dah terlepas..ngeee

Mazru Majid berkata...

qaseh..

hehehe xpe tunggu yg ke 20000 lak pasni k..

PROJEK KELI KANVAS berkata...

Nak tahu info best2 dan menarik berkaitan ikan keli,jemput singgah ke
http://kelipenang-aquamutiara.blogspot.com/
salam ukhwah dari penang... :)

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini