LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

10 Mac 2010

Naik harge lagi weh..



 Pada mereka yg merokok pasti tak puas hati punye bile harge nye di naikkan lg dek kerajaan,pada yg tk merokok pulak gaduh minyak naik harge,pd koi sama je antara rokok dan minyak petrol,dua2 ada related ngan api..rokok kala takde api macam siang tanpa malam,mana kesempurnaan nye?sama le dgn petrol kalo takde api..memang hampeh lah jawabnya.. nasib lah Allah ciptakan api..tanpa api semua tu tak bermakna kan?dalam banyak2 api ade jugek api yg merugikan kite..korang taukan?ye...batu api,koi perasan sekarang ni ramai dah jadi mangsa..pandai2 lah wokme pilih rodong yak! zaman dah berubah..Selamat Berpuasa dan mudahan berganda amalan dan pahala nye dan mudahan harge minyak akan turun dan harga rokok gerenti akan naik lagi..hampeh :)

***Ni adalah entry yg pertama sekali di PUBLISHED di blog ini...koi siarkan lg sekali utk tatapan aokme...entry ini koi siarkan pada 03-09-2008...

Masa tu harge rokok dan minyak tengah naik..


4 ulasan:

Maza berkata...

Ada cara mudoh. Benti mrokok! Hahaha...

Mr. berkata...

koi sokong maza.. benti merokok lagi bagus.. kesihatan lebih terjamin, kos kurang.. bayang kan sebungkus dunhill20 bleh tuang minyak keta beberapa liter ah

cemomoi berkata...

tuang rokok dalam tangki keta.. kira sama harga lepas tu jangan lupa cucuh api sekali.

Fadh berkata...

senang jer...jahit mulut te hehehe

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini