LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

7 Mac 2010

Hmmm...errrr...


Salam..
Tengah melayari profile FB kengkawan,tibe-tibe koi terjumpe satu gambo yg koi rase mmg jarang kite tengok..sejenis spesis pisang yg baru ditemui oleh kelab penyokong pekebun kecil sedunia..dan pisang ini di beri nama 'pisang jahat'.....YE....PISANG JAHAT....

Hmm koi tak paham ar gambo ni..kenape buoh strawberry dan buoh pear te lari dari buoh pisang tu??

wakakakakkaka..sekadar hiburan saje ye....

Ape komen aokmer ngenai ilustrasi ini?18sx ke?

15 ulasan:

Afzainizam berkata...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Hooooo.... eden paham le..... pisang emas ke pisang tanduk ke pisang monyet ke pisang kapas ke....

lawak paling sensore aku pernah lihat... 18 PG lah 18 (paling ganas)....

eeemmmm sekadar hiburan kan ... tak pe .....

Pengembara silam, berkata...

He..he..memang jahat pisang tu..Tapi kalau bertemu dgn derian, harus lari pisang tu....

al-mankaraqi berkata...

LIKE

Tarak potong punyer pisang.....kakakakaka

Akuanakpahang berkata...

Agok kawan pisang tu kala terjumpa dgn monyet baru dia lentang pukang pulok hehehe..mmg jahat pisang tu huhuhu..

zulkbo berkata...

Salam mazru,
jahat betul pisang tu yek..
terlebih baja taik ayam tu..he he

piewahid berkata...

hahahaha...
1 lagi bukti skeping gambo mampu menggantikan 1000 bahasa!

el berkata...

gua ada dpt email psl gmbr ni
tp x igt lah...hahaha
pisang x jahat..tp noti..kahhhhhh

pakcik kordi berkata...

kah kah kah!!bongok!!!!!hahahqahaha.....

Pacifist berkata...

memang jahat pisang tu.tengok muke tau doh.dulu papa je jahat...ni pisang pulok..spesis pisan takdok kot.

:: hayati :: berkata...

no comment.......huhu

Cikgu Jang .. berkata...

bukan jahat tu.....nakal aje..

iqbal9w2mrq berkata...

hahha... nie la pisang pling loglag.. huhuhu.... gnas n agak sensored.. huhu.. x pyh 1tak 18sx, ini 15 pown bdk2 dh paham.. hhuhuhu

Mazru Majid berkata...

afzainizam,
hahaha..lawak je bro..

pengembara silam,
mau x lari,mmg lumat ar kene lenyek..hehehe

usop,
hahahaha mmg kelakor

Mazru Majid berkata...

yasin,
hahahaha..mana tak lari,mmg kena kunyah ler..huhuhu

zulkbo,
wakakaka..terlebih baje ke mmg tak pernah di baja?hahaha

piewahid,
hahaha...sokong!

Mazru Majid berkata...

el,
noti ek?pisang goreng sedap di makan...hehehe

kordi,
hahahah suke ati koi la..

pacifist,
wakakak..skdr hiburan weh..

hayati,
komen laa...hehehe

cikgu,
mmg nakal terlebih kalo gaye itu..

iqbal..
hehehhe..anggaplah hiburan semate-mate...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini