LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

19 Februari 2010

Kereta MYVI TERBAKOR!

Kemalangan ni berlaku di Simpang depan Lee Rubber Bentong pada 2nd raye cina..mase te koi baru balik dari Bentong dgn rodong koi..terserempak pulok dgn kemalangan nih..membabitkan kereta Myvi dan Sonata..camne boleh terbakor te koi pun heran,mungkin ade short circuit kot...Alhamdulillah pemandu dan penumpang nye sempat keluar dari kenderaan yg terbakor te..



HATI-HATI YEK BILE MEMANDU TE..INGATLAH GULAI TEMPOYAK DI UMOH!

8 ulasan:

Cikgu Jang .. berkata...

fuh...macam dalam cerite omputih pulok ye....siap terbakar lagi....tak lame besok2 kot meletuplah pulok gamoknye...

relevan berkata...

Dan ke aok rakam yak..

endiem berkata...

bahaya betul..

:: hayati :: berkata...

ingt kt gulai tempoyak???...huhu
pelawok gak aok ni mazru...hehe

cemomoi berkata...

wuiyoo... ingat ke deme ni tengoh buat filem, mintok dijauh dek Allah menda tak baik ter

Webmaster@Echam berkata...

Huhhh... memang harulah... Boleh terbakor plak...

zulkbo berkata...

bila nengok kemalangan main terbako ni insaf koi..berhati-hati di jalan raya..

piewahid berkata...

bhati² la rodong² weh. dlm hati² tu pun mcm² jdi. xhati²,lagi la..!
alhamdulillah pemandunye slmt

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini