LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

4 Disember 2009

Kisah di sebalik banjir

Ini antara video yg menarik utk kite tonton bersama sempena musim banjir yg melanda sekarang...Jangan buat tak tau..




(Sudah 8 jam....Hujan tanpa henti disekitar kerayong,mudahan Allah lindungi kome dari bencana banjir......)

9 ulasan:

Fadh berkata...

banjir laa best.

relevan berkata...

Tempat kome ujan tanpa henti jugek..air naik kat atas jalan..sebab jalan banyak berlopak sana sini..

endiem berkata...

kome pun risau jugak, tempat kome ni rendah , ampuh air.

Webmaster@Echam berkata...

Betapa kerdilnya kita. Ngan air pun kita dh kalah. Semoga kita semua jauh dari segala bencana....

Apa lagi... rentanglah jaring...

pakcik kordi berkata...

bapok malas nye g keje weh!huhu...

gayour berkata...

banjir la best, bleh tahan jaring, lukah, buat rakit dan mandiiii pada yang tak tejejas apa2!

pada yang menghadapinya setiap tahun hingga kehilangan harta benda, makanan malah nyawa, ia bukan keseronokan!

moga selamat.

azlin ilman berkata...

tmpt ko slalu banjir ke?

Hashim Zabidi berkata...

Tempat lain dah round ketiga
tempat aok baru nak mula
eloklah weh berjaga jaga
jangan ada yang jadi mangsa
harap-harap kerajaan kita
jangan ada yg bawa tangguk dan jala.

Kome dihulu ni alah bisa dek biasa.

mazru berkata...

fadh,
masa banjir boleh kite tengok org yg suke berpura-pura yek..mmg best,rase nak bg pelempang

relevan,
hehheeh..tu lecoh namanye.

endiem,
muge tempat aok tu tak banjir la yek..kuantan ke?

echam,
koi takde jaring nak direntangkan..

pakcik..
mmg lah weh..sedap sgt duduk dalam gebor melingkar gaye ulor..hehehe

gayour,
betul la tu..ade buruk dan baik..bagi bebudak mmg gembira sakan,kena lak time cuti sekolah..tp kesian kat mereka yg rumahnye tenggelam...abis harta bende..

azlin,
takde la kerap sgt..tp sekali banjir mmg dasyat.

pak hashim,
hmm...tulah pak hashim,bile tiba je musim banjir ni mule lah org politik buat gaye macam prihatin,kalo ikhlas baguslah..tp kebanyakannye takut hilang undi percaye.....

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini