LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

3 Disember 2009

Email dari Encik Onyema Emmanuel

 Koi ade dapat pelawaan dari seorang Producer filem,iaitu Encik Onyema Emmanuel,dalam email nye dia berminat utk berganding bahu dengan koi  dan  meminta membuat sedikit pelaburan dalam produksi mereka.Selepas koi buat penilitian yg amat mendalam,koi dapati jalan cerita filem ini tidak akan mampu utk meraih minat penonton di Malaysia,dengan itu koi terpaksa membatalkan kerjasama dengan Encik Onyema Emmanuel.


Berikut adalah Email yg dimaksudkan serta sinopsis cerita hampeh tersebut:

Dear Sir,
I have this movie script title: RANKLE JONES THE GOLFER. I need you to become the Co-producer and financial investment into this movie production.
"Jones enjoys golf playing, hoping to be a professional golfer like Tiger Woods. Kenny dreamt of Jones winning the world biggest golf tournament and this made him over look Jones ill behaviors which Ray the eldest son frown at. Rudolfs drug life flashes of wealth caught Jones napping as he took part in a bloody drug cartel deal. Gangsters and Police combat force in severe gun battle. It is traumatic to live with nutty breed of human, all in the name of family-hood. Erratic Jones gave Ray a blood bath and he was in oblivious state in the hospital. Ray is cast away and also an object of mimic. Hilda gave Ray a true taste of love. Jones finally golfed out Kenny's breath, as he slumped. Jones life turns sour of no savvy as he committed suicide.
Thank you for finding time to read through."
PRODUCER
Onyema Emmanuel
+2348051706589 



dari cerita main golf hinggalah peperangan mafia kemudian bercinta dan diakhiri dengan bunuh diri..camne filem nak laku?mengarut la Encik Onyema! 

penipuan yg paling tak masuk akal setakat ni..

19 ulasan:

Fadh berkata...

hahaha invest laa oooo...bleh untung juta2 tue

Fadh berkata...

hahaha invest laa oooo...bleh untung juta2 tue

Fadh berkata...

ah gampang...ngape ande 2 komen plak???

kelopak ungu berkata...

Ada 3 gambar mata kat atas..komen u berlapis lapis lah Fadh..hehe adakah en mazru nak buat contest pengomen terbanyak..?

kelopak ungu berkata...

Ada 3 gambar mata kat atas..komen u berlapis lapis lah Fadh..hehe adakah en mazru nak buat contest pengomen terbanyak..?

RMY-Abelitokjoro berkata...

assalamualaikum aoa khabor weh...
abeli ada dapat emaill gak dari england.. dia kata abeli menang 500.000 paund stling.. dia uruh abeli hubungi bank of afrika untuk tuntut hadiah.. guane gamok... betul ke...

endiem berkata...

inveslah..kot boleh untung juta2.

♣ haNie ♣ berkata...

cerita hindustan ke??
hahahahahaha~

Webmaster@Echam berkata...

Huhhhhh.. tak habih2 en Onyema ni ngan email dia. Sblm ni koi pernah dapat cakap bapak dia kayalah... nak bagi sikit duit kat koilah... mcm haram....

Maza berkata...

Haha.. kalau la betul yek? Makan tak abih kita weh!!

Selalunya scam gini datang dari Afrika. Geng-geng kulit hitam ni memang suka buat keje nipu orang ni.

Nengok saja kebanjiran warga Afrika kat Malaysia sekarang. Konon student. Sindiket tu kebanyakannya. Kat kolej swasta melambak-lambak!

el berkata...

laaa x jd ke...
igtkan nak jd heroin dlm movie tu..kahhh
sib bek x jd kan..kalo x sure hancussss kalo gua jd heroin..muahahaha

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, Siap nye bagi ke aok sinopsis pilem yang dia nok buat, bagus gak kala aok invest en mazru, dapat duit esok bleh belanja komeh...

LIPISLADY berkata...

Keh ari tuh siap nye anto laptop, cincin, bunga, duit lagi, pas tu bila sampai ke kuala Lumpo, kata de deme barang tuh kena tahan de imegeresen, nye mintok pada keh RM3,750.00. untok bayo imegeresen, siap ugut2 lagi, keh terus telepon imegeresen, tak pasal2 keh kena kutuk de orang imegeresen...jahat met orang itam nih weh,...hati2lah...

mazru berkata...

fadh,
bukan taknak invest tp jalan cerite macam gampang

kelopak ungu,
hmm koi pun heran jugek kenape boleh jadi gitu..aok pun 2 kali

abelitokjoro,
hahah koi pun banyok dapat email scam macam aok te..silap2 gaye kite kena keluor duit pulok..mmg tipu je tu.

endiem,
jalan cerite nye te buat koi mikir nak invest

hanie,
cerite nicaragua agaknye...kalo hidustan tahan lagi

echam,
mmg deme ni penipu haprak..

maza,
ha ah..mmg org hitam dari afrika ni kuat menipu,mungkin dari lahir dah camtu..dtg negara kite buat taik banyok2,,mmg macam cilake..hehehe

el,
kalo jadi koi ingat nak amik aok jd mafia tu.

lepihlady,
wa'alaikumsalam,hmm..deme ni dtg tempat kite buat onar..ramai yg dah tertipu dgn sindeket mereka tu..nasib baik aok cepat perasan,kala tak saje je ilang duit aok tu dikebasnye weh...

Firdaus Kerayong CW berkata...

biasala mende ni, dia panggil mende te. memang pedooh jek memacam la ada yang nak bagi duit kerana terlalu banyak la mende la. tapi ada juga yang percaya! berhati hati di jalan internet 73s
de 9m2frd

relevan berkata...

Nanti bila musim panas kembali menjelma kita noreh banyak2 ye mazru..harga getah dah mahei ni..

pakcik kordi berkata...

kah kah kah!!cm cilaka!!!!hahahahahaha...

mazru berkata...

FRD..yup,betul tu scam belake..hehe

relevan,
aok ni macam paham-paham je weh..

pakcik,
mmg macam gampang!

UNIVERSITI MENGKARAK berkata...

Jangan tertipu.....tipah tertipu tak pa....

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini