LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

6 Disember 2009

Iklan

Satu masa dahulu ketika umur koi dalam 3 tahun..



Berapa ramai yg pernah tengok iklan ni?

14 ulasan:

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, en Mazru keh penoh tengok iklan nih, kesian ke puan nora, tapi sabun cap X tu keh tak penoh cuna lagi..

mazru berkata...

wsalam aok..

mungkin koi pun pernah jugek tengok iklan neh tp mase tu koi kenit amat lagi..koi pun tak pernah jumpe sabun cap X ni kat mana mana kedai runcit.

Mybabah berkata...

Salam Koi. Masa tu babah dalam lingkungan umur 12-15 tahun. Masih ingat sangat iklan tu. Koi dapat kat mana? Masa tu iklan langsung tak canggih. Macam drama minggu ini...

endiem berkata...

tak dapat tengok sbb bb slow sangat

hai berkata...

yang ni koi penah tgk..tapi koi teringin sgt nak tengok iklan guiness stout..puas koi cari x dek..mungkin juga payoh nak dapat sebab koi cari iklan tu yang versi tamil...guiness stout unerekkek naladei!!!hehehe...betui ke tu...

Cikgu Jang .. berkata...

koi ingat tokey sabun te, kaya raya kot skrg ni, dah dekat lebih separuh abad dah jenama ter ande lagi...

Fadh berkata...

mentenderah nye si hai tue nak nengok iklan arak?

mazru berkata...

mybabah..salam kembali,jumpe kat youtube..hhehe nt sy letak lg iklan lama lama kat sini..

endiem,
takpe..tunggu dah laju nt baru tengok.

hai,
ander iklan arak te kala aok nak tengok..

cikgu,
mmg nye..dah jd jutawan..tp sape yek..

fadh,
ntoh lar dia..aok tanye la

pakcik kordi berkata...

basaa.....bapok rare nye beb!hahaha...syok ah!

el berkata...

aku x sempat tgk iklan ni..kahhhh

hai berkata...

hehehe..koi bukan heran sgt ke iklan arok te..koi suka dgr lagu tamil dalam iklan tu je...zaman tu lagi dasat ek ada iklan arok!!

:: hayati :: berkata...

xda lagu latar eh???

Webmaster@Echam berkata...

Koi ingat wehhh iklan ni. Pandai aok mengimbau kenangan silam...

mazru berkata...

pakcik..
sejak bile aok ternak lembu tenusu?

el
hehehe..sama la aku pun

hai,
ha ah..skrg ni dah kena ban..

hayati,
xde..klasik la katakan

echam.
hehhe..seseklai kena pandang belakang jugek

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini