LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

26 November 2009

Salam aidiladha

SaLAM..hari ni le baru dapt nak update sesikit blog koi anak pahang ni..nak kabo sibok tu takde la sibok sangat pon,saje je berat tulang utk melakukannye.

Koi ade satu perasaan yg kuat utk mengucapkan ucapan ini daripada awal subuh lagi.:

"Selamat menyambut hari raya aidiladha buat semua pembaca dan follower setia blog koi anak pahang,tanpa aok semua siape lah koi ni..dan semestinye dengan ucapan tulus ikhlas maaf zahir dan batin."



sekarang ni koi berada di Korea bersama Mr.kim song ill ..merayakan aidiladha di winter sonata,seoul 28200 Korea Selatan.

73

5 ulasan:

Redz da Tsar berkata...

Salam Aidil Adha dari pihak pengurusan betheredz.blogspot.com... Semoga aidil adha merupakan titik tolak kepada kita untuk terus berkorban setakat yang kita mampu demi agama, negara dan bangsa...

Salam~

YASSIN berkata...

Salam Aidiladha drp pihak Pengurusan Blog Akunakpahang maaf zahir dan batin.

eL berkata...

salam aidiladha juga buat deme sekeluarga.

pakcik kordi berkata...

jauh btl aok braye yak!

selamat raye weh!!!

relevan berkata...

Wey..aok korban di Korea semelih menda?..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini