LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

6 November 2009

PANTAU AIR SUNGAI PAHANG

Disini koi sediakan link utk melihat paras air semasa..harap di BOOKMARK kan page tersebut utk sebarang kemungkinan sekiranye berlaku banjir di tempat kite,terutama sepanjang  SG PAHANG.

klik bawah tu.
INFO BANJIR

Kata org persediaan awal tu lebih baik,kejadian banjir pada tahun 2007 banyok mengajor koi,sama lah ambil iktibar..jgn takde langsung persediaan macam yg lepas.

koi dengor cerite: Ade org jumpe buaye di sungai Pahang,sekor di Kuala Triang dan sekor lg di Durian tawor,kala buaye keluar dari tempat persembunyian ni besanye air nak bah..wallhua'lam,macam tahun 2007 jugek,ander org jumpe buaye di Sg Pahang,rupenye tak lama lepas ter banjir beso pun berlaku..jaga jaga lah.

13 ulasan:

relevan berkata...

Awas Buaya darat lagi banyak dari buaya sungai..

Fadh berkata...

he he he betui te...termasuk laa org yg ngomen no satu dan dan 3 he he he

endiem berkata...

buaya pun takut ke air

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, jangan hokmeh nok menjadi boya tembaga dah...berat amat weh,,,

hai berkata...

ah aok ni bior betul..doa la jgn jadi banjir beso!!

Webmaster@Echam berkata...

No 1 hingga 3 weh yang buaya darat tu... hahahha

endiem berkata...

Echam, Fadh..
no. 1 je, no 3 bukan buaya darat.

langkasuke berkata...

uiii.. cite banjir masuk ke cite buaya darat.. boleh bela tak buaya darat ni?

Cikgu Jang .. berkata...

boye takpe jgn jumpa naga....popalih wehh

mazru(9m2mzr) berkata...

keh keh keh..koi cerite pasai banjir aokme melarat ke boye darat ni kenapa? heheheh

mazru(9m2mzr) berkata...

naga pun ade...kacau la dah

mazru(9m2mzr) berkata...

no 1,2,3,6,7,8 semuanye boye belaka...kah kah kah

Hashim Zabidi berkata...

Jangan sangka diair yang tenang takde buaye. Rupanya di air keruh dan berlumpur lagi banyak apatah lagi di Musim banjir . Macam-macam rupa, gaya dan warna kulit. Awas jangan terpedaya.

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini