LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

2 Oktober 2009

Apa yg korang nampak?



Pakai pun kamera tepon je..tak berapa clear sgt gambo tu,tp kalo di amati boleh nampok ape yg koi cube sampaikan di sini,masa tengok depan mata tu mmg real betul..

10 ulasan:

hai berkata...

tulisan allah ke???

Fadh berkata...

mcm kalimah ALLAH.

UNIVERSITI MENGKARAK berkata...

Tahniah lah awok weih...

Bukan senang orang nak dapat benda gaya gitu...

Cikgu Jang .. berkata...

tanda kebesaran Allah...

mazru(9m2mzr) berkata...

hai..itulah yg koi nampok..

fadh..ha'ah,berlaku di kerayong

universitas mengkarak...tu lah weh..

cikgu...ye betui..

lipislady berkata...

Masa nampok Kalimah nih aok ada dimana?

mazru(9m2mzr) berkata...

koi di umoh uwwan koi,di kerayong..

kome ber empat org yg nengok, mase te lepas asor gitu lah.

relevan berkata...

salam mazru..
bertuah aok..sempat rakam lagi..

dandon berkata...

salam... koi nok nanye sikit ...itu gambo air ke pasir

mazru(9m2mzr) berkata...

dandon...gambo ter gambo langit dan awan

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini