LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

23 Oktober 2009

Akhir Zaman(2) Kini di Malaysia pulok..


Adik Alia Alman...al Fatihah.

Baru je lagi koi ade buat entry mengenai lelaki jahanam dari arkansas,USA yg mendera dan merogol anoknye sendiri yg berumur 8 hari,tak abih terkejut lagi dgn berita tu koi terpaksa menerima impakan kejutan yg kedua(second wave) apa bila menonton buletin utama pd malam tadi.

Kisoh ALIA ALMAN,anak kecil yg berumur 3 tahun yg didera,dirogol dan diliwat oleh seorang lelaki dari sudan amat merobek hati koi,bukannye senang kepala koi nak menrima input yg sebegitu.Memanglah semua orang maroh dgn tindakan lelaki celaka dari sudan tu(jika sabit kesalahan lah),dan lebih manmbahkan lagi kemarahan koi apabila si ibu nye tu pada awalnye sengaja membuat cerita palsu kononnye anoknye itu didera oleh pembantu rumohnye,sedangkan dia sendiri tahu yg dia tidak menggaji seorang pembantu rumoh pun,kenapa sampai begitu sayang dia kat negro afrika yg bertanduk macam setan tu hinggakan tergamak dia menyembunyikan kejadian sebenor..Tapi tulah,Allah Maha Mengetahui akan segalanye...kalo dia dapat lari sekalipun dgn tindakannye itu,percayalah dia tak dapat lari sedikitpun dari pengadilan Allah satu masa nanti,semuga dia bertaubat...

(Kalau nak ikutkan hati)
Buat lelaki Sudan yg macam nak mampus ditali gantung tu seeloknye ditayangkan mukenye di media masa..andaikata dia terlepas dari hukuman mahkamah mungkin ade yg boleh bunuh dia kerana tindakannye yg tidak langsung ade peri kemanusiaan itu..tak cukup dgn dera,kau rogol dan liwat ank kecil yg tak mengerti apa-apa sehingga dia meninggal kerana pendarahan dalam otak.

Itu kalo nak ikutkan kata hati koi buat masa ni,marah,sedih,geram,hiba dan berbagai lagi rase yg tak puas hati.

Semuga Allah mencucuri Rahmat ke atas roh adik kecil ALIA ALMAN,juge buat si ibu Alia,janda berumur 24 tahun tu agor sedor dari kesilapannye dan doa koi semuga lelaki Sudan hampurass tu dijatuhkan hukuman gantung sampai mati.AMIN.

Sama kite menghadiahkan Al Fatihah buat adik ALIA ALMAN,AL FATIHAH!.....................................................................................


Untuk info lebih lanjut sila ke link http://mazidulakmal.blogspot.com/2009/10/terjahan-awang-hitam.html

**sumber gambar ambik kat http://selangor2u.com/blog/current-issues/gambar-kanak-kanak-3-tahun-mati-dirogoldiliwat-dan-di-dera-oleh-warga-afrika/comment-page-1/

11 ulasan:

9W2OCC SHAM berkata...

teman pelik kat ibu arwah alia ,,, mungkin dpt sedap negro punya,,, sampai anak sendiri diperlakukan seperti binatang pun didiamkan,,, dunia akhir zaman,,,

Fadh berkata...

sama2 laa kita ambik ikhtibor dan pengajaran dalam hidup kita. tiap kejadian yang Allah timpakan pada umat manusia pasti ada hikmah di sebaliknya. Al fatihah.

lipislady berkata...

Assalamualaikum, keh rasa kerajaan patut memantau lebih lagi tentang kemasukan orang hitam ni ke Malaysia, men kala deme tuh tak bekerja, atau dah berenti sekoloh suruh jee balik ke negeri deme, banyok dah deme nih buat onar di negara kita nih.
Cube sekali deme naik bas awam dari Damansara ke Kl, penuh satu bah tu deme aja, kah rasa macam duduk di afrika pulok, pas tuh deme tu berani pulok usik orang melayu, biadap met weh deme tuh...
Yang si Sudan yang dah membunuh alahyarhamah adik Alia tuh, sula je dia tuh di khalayak ramai, suruh semua orang itam tu tengok...
bio deme tu insaf sikit...

relevan berkata...

Salam Mazru..

Akhirun zaman..manusia tergelincir dari aras kehidupan yang normal..

endiem berkata...

Tak patut, mmg tak patut..

bikrayong berkata...

mengkala koi yg jadi kerajaan koi sula je org sudan te ditengoh khalayak rame bior dia mampuh!!!!

eeeda berkata...

Org yang ada anak... didera2..
Yang tak ada anak punyalah bersusah payah usahakan....

Cikgu Jang .. berkata...

moleknya rejam sampai mati je kedua2 mak ayah ter.....apa punya bodo manusia....binatang tahu sayang anak....koi geram jugak ni....his his his

mazru(9m2mzr) berkata...

Sham..tula pasai,aku pun heran camne dia sanggup sembunyikan perkara canmtu..2x5 je ngan lelaki sudan tu

Fadh..mmg benar setiap kejadian pasti ade hikmahnye..

lipislady..hmm,tengok saje dari mana mereka ni datang,tengok saje negara deme gone gayenye,mmg hancuss moral mereka ni..kononnye gangsta,tp gangsta taik kucing!

relevan..akhir zaman punya cerita bang!

endiem..patut di sula aje,itu mmg patut

mama..betui..tu la kala kite ikutkan kata hati kita mmg nak buat camtu je..

eeeda...pasti yg berlaku tu ade hikmahnye

cikgu..binatang tak ambuh buat gitu ke anok nye,diaorg ni bukan manusia lagi,mungkin jelmaan iblis.

aliaa farhana berkata...

geram jerk bace surat kabar psl bdk comel Alia Alman 2..pe lar salah die...eiiii laki 2 mmg SE_ _ _ r mmg x de ati n perasaan btol..mmg ati binatang...geram r..de jgak manusia cam nie kt dunia nie..mamat 2 mmg x layak dok kt muka bumi nie...salam..Al-Fatihah tok Adik Alia Alma...AMin....

mazru(9m2mzr) berkata...

aliaa farhana...saya sedih sgt bila menatap wajah adik aliya,tak dapat dibayangkan penderitaan nye ketika lelaki celaka tu melakukan kekejaman keatas tubuhnye yg kecil tu..mmg selayaknye lelaki itu dicampakkan kedalam kandang harimau..baru dia tau rasenye dilapah,baru dia tau langit tinggi rendah...

al fatihah...amin

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini