LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

13 Oktober 2009

9M4RAA "Salam pengenalan"

Terima kasih buat ASTRA kerana menaikkan satu lagi Repeater untuk kegunaan rakan radio amatur di Malaysia terutamanye di Pahang.Repeater terbaru ini berCALLSIGN 9m4RAA berlokasi di Bukit Telemong,Karak.

Baru ni kerja menaikkan repeater tersebut telah dijalankan dgn bantuan 18 orang rakan radio amatur dari Bentong,Karak,Kerayong dan Temerloh.Dengan adanye repeater ini mudahan ikatan silaturrahim kita makin erat,insyaAllah.


 Rodong radio amatur..tak mengenal usia dan pangkat semuanye sama.




Old Timer 9w2RA(pak Roslan dari Bentong) masih bersemangat.



 
kerjasama 


 
 Baju hitam 9w2plg(paklang) dan 9w2ocb(rosli)

 


 
9m4raa


 
 dari pagi sampai ke malam...baru siap 70%


 
 Kanan:9w2jcb(budak jahat bad) 9w2rpy(yus) 9w2zz(azli)


 
kiri:9w2cdx(pak sedek) dan rakan dari Bentong


 
Kanan:9w2shr(shahrizal)

Frekuensi 9M4RAA : 146.625 tone 85.4 dan offset -0.600

Jika berlaku sebarang pertukaran akan di infokan kemudian.Dan sebarang bantuan amatlah di alu-alukan.

 de 9M2mzr melaporkan.

6 ulasan:

lipislady berkata...

Sallam,menda weh aok meraban nih, keh tak tau kemenda...

relevan berkata...

Salam mazru..
tu lah aok Lepih Lady..kene lah join kelab mazru ni..baru tau nikmet nye..

Fadh berkata...

apa yg penting kerjasama!

nikmat nye??? lain macam jek bunyi nye he he he

mazru(9m2mzr) berkata...

lepih lady..mmg la aok tak tau kebende selagi aok tak turut serta...moh la join weh..

relevan..gone aok berminat tak nak join nih?

fadh..kerjasama!
nikmat yg tiada dapat di gambarkan weh

~PakKaramu~ berkata...

Salam ziarah dari Pak Karamu

mazru(9m2mzr) berkata...

pak karamu...terima kasih pak karamu,nt ziarah lg yek

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini