LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

13 Ogos 2009

Result RAE dah pun keluar!!

Yeargh,saat ditunggu tunggu telah pun tiba,result rae kini dah selamat di keluarkan oleh pihak SKMM dengan cemerlangnye,dgn format baru yg lebih berkesan..tahniah kpd semua yg lulus dan kpd yg gagal jgn putus asa.


http://skmm.gov.my/Admin/WhatIsNew/CCD09/RAE2009_1_Results.pdf


Pada yg belum tengok result tu boleh klik link kat atas!

TAHNIAH KPD TENAGA PENGAJAR PADA SESI BARU-BARU INI

9W2ADH-adha
9W2TWH-saeidin
9W2FRD-firdaus
9W2RRB-rusdi
9W2RYD-rasyid DAN 9W2EZU-ridzuan

Overall 85% lulus!tahniah

4 ulasan:

Webmaster@Echam berkata...

Aok lulus ke wehhhh....

Maza berkata...

Dia dah lebih pada lulus.. hehehe..

Bang Long, link yang anda tulih te dah takleh pakai. Official RAE result listing dah kuar gantikan yang tu... List result macam tahun lepas gak ni...

So bleh cek download .PDF dia kat sini : http://skmm.gov.my/Admin/WhatIsNew/CCD09/RAE2009_1_Results.pdf

bikrayong berkata...

kepada rodong yang lulus te ha tahniah dan syabas diucapkan, pada yang tak berjaya jangan putus asa cuba lagi bulan nov nanti. anda bukan gagal peperiksaan anda cuma tak betul menjawab soalan je!!!!!lainlah jika terus tak mau mencuba lagi,, itu baru gagal namanya...

mazru(9m2mzr) berkata...

echam...koi dah lama lulus nye,ni cume info buat rakan2 yg baru je..

maza...trima kasih bro,nt blong update kat blog

bikrayong...betui sgt tu ma,salah jawab je,yg penting usaha tu kena ade..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini