LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

24 Jun 2009

Sukan Remaja Pahang 2009 mat rempit sifar!

KEnape lah tiap kali ade event berbasikal,mesti ade geng radio amatur kat situ..macam baru ni koi terlibat lagi dalam acara lumba basikal sempena sukan remaja peringkat ngr Pahang 2009 yg bermule pada 20hb hingga 23hb dan berlangsung di UITM cawangan Jengka pusat,sekali lagi koi dan rodong-rodong(kawan-kawan) koi ditugaskan utk membantu menyalurkan bantuan komunikasi ketika perlumbaan dijalankan..mmg best,seronok dapat jumpe putera-puteri pecut negeri Pahang,meh tengok gambo2 ni..layannnnnnn.


Ni lah puteri pecut negeri Pahang..korang jgn merempit pulak lepas ni dah ler,hehe



Acara kriterium(betul ke ejaan koi ni?)yg baru hendak bermule..mudahan satu hari nt korang ni boleh mewakili Malaysia pulak,insyaAllah


Starting Point Acara lumba 116km lelaki,jauhnye naik beskal..tapi bagi diorang perumpamaan nye cam pegi pasar malam je jauh tu


Mountain Bike lelaki 35km di Uitm jengka,mmg hebat bila boleh berkayuh sejauh itu dibawah matahari yg terik dan jalan yg berbukit..


Acara pecut 60km wanita.. korang ni mmg lasak dan cergas,bagus kalo semua belia Pahang ikut jejak langkah korang daripada terlibat dengan gejala merempit..

Acara makan kuaci..9w2vms(abang) bace surat kabo lama,9w2alu(alu)makan kuaci dan 9w2bkh(acai belumba makan kuaci dgn alu)..mengulor lah ni ye?heheheh

9w2bkh sedang memberikan ceramah mengenai betapa ruginye kalo terlibat dgn gejala mat rempit..beliau adalah bekas mat rempit tp dah insaf..hehehe

Acara berlagak beramai-ramai...dr kri 9w2bkh,9w2vms(makan koci lagi..)9w2guu(asmidi yg dtg nak minum milo free)dan 9w2alu(tengah sakit perut)

Koi sempat bersalam kontek perdana dengan seorg lagi rakan ham yg turut terlibat dalam event tu..9w2kka(bang nazri)dia datang dari trengganu dan bertugas sebagai Chief judge utk semua acara berbasikal..mmg friendly dan baik hati org nye.Muge dapat jumpe lagi len kali...


Nampaknye sukan berbasikal dah x bleh dipisahkan lagi dengan radio amatur,dimana-mana sahaje ade program berbasikal di malaysia ni ade aje radio ham terlibat baik secara langsung maupun di belakang tabir..apepun ianya adalah aktiviti yg amat baik utk kesihatan..nampak gayenye koi kena cari basikal la pulok lepas ni...insyallah nanti ade lagi program bersama geng basikal,bile tiba masanye nt koi akan buat entry nye..harap korang x jemu membacanye yek!

73 bebeh!

3 ulasan:

langkasuke berkata...

semua join.. bagus giler..tp beli basikal utk anak dah la bro hahah

Fadh berkata...

beli besiko join adik aok ngayuh ptg2 he he he

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

langkasuke...anak dah ade beskal tinggal bapaknye pulok..hehe

fadh...aktvt sehat weh..peluh pun kuor,maklum ar nak main bolo mane la reti koi ni

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini