LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

23 Jun 2009

Kelas RAE yg terakhir..

Hmm letih tul..koi baru je balik dari acara sukan remaja peringkat negeri pahang di Bandar pusat Jengka dan lepak jap kat umoh,x sempat panas punggung lg dah ke kelas RAE(radio amateur examination) utk jumpe SWAL yg bakal menduduki rae 24hb ni..alhamdulillah semuanye berjalan dgn lancar,koi x mau cakap banyok2 nt korang jemu...

**SELAMAT**

**BERJAYA**

**DALAM**

**RAE 24-jun-2009/2**

cume satu je harapan dan doa koi buat semua pelajar kelas rae di kerayong/temerloh agar dapat manfaatkan ilmu yg dah korang perolehi utk mendapatkan sayap 9w2..mungkin ke 9m2 pulok satu ari nanti...koi doakan semuge korang yg nak amik exam tu nanti lulus,amin.

73 and all the best!

4 ulasan:

Fadh berkata...

ramai gek nyek yang ikut kelas rae nie...nanti laa koi ada masa dan peluang koi akan join.

Webmaster berkata...

Tahniah rodong....

endiem berkata...

Tahniah .. ramainya mak we

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

fadh
join lah weh,aok bleh kontek koi kala berminat 0199629245

webmaaster
mekasih

endiem
makwe ade ramai patutnye tp diaorg x dtg

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini