LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

24 Jun 2009

RAE 2009..meriah weh

pkul 7 am koi tersedor dari tido yg x cukup..siap siap utk ke bukit angin Temerloh,dari infomasi nye kena sampai sana sblm kul 8am,pung pang- pung pang kul 8 lebih jugek sampainye..di parking lot ade sebuah bas berwarna kuning yg tertera BAS SEKOLAH..huh ni la bas nye kot!bas yg akan membawa jiwa2 yg merdeka,jiwa yg satu rasa,satu hobi dan satu perasaan semacam yg tah ape-ape lagi..Pas je sarapan kome bertolak beramai-ramai menuju ke kolompo dgn satu tekad...EXAM RAE kali ni SEMUA LULUS!...

Di bukit Angin temrloh,melangkah dgn keyakinan dan semangat utk berjaya..siap beratur tu


SAmpai di MATRADE dlm kul 130 camtu..sempat ar nak bersolat zohor dan sunat hajat dulu..huhu


Sesak dengan penggemar Radio amatur..dari maklumat yg koi dapat ade 600 calon yg ambil exam RAE ari tu..ni x campur lagi rakan-rakan yg bergelar 9w2 dan 9m2 yg turut hadir membakar semangat rakan-rakan baru..camni ar baru ham spirit,kite pegi situ utk sokong rakan baru..jumpe rakan lama dan kuatkan lagi silaturrahim sesama ham operators di Malaysia.


Exam start jam 2 ptg dan abis kul 5 ptg..3 jam utk menjawab 100 soklan mengenai radio amatur dan yg berkenaan dgn nye..semua tu dah ready ke?


Sementara menunggu diaorg abis exam jumpe dgn 9m2aur dan 9w2eee(sharul)World map siap callsign tiap2 negara yg diaorg bawak ni mmg bagus,sesuai utk radio ham..terutama skali nak main HF satu ari nt..syang nye koi x brp ade modal nak cekau satu,ralat...ade rezeki nak beli gak satu,mana tau satu ari nt koi nak main 40 meter pulok..huuhu..bg yg berminat boleh kontek 9m2aur(aimil)

ni ape hal pulok ni..koi ngan 9w2vms


lapor..dah x boleh tahan,sampai sanggup menelan sebijik betik..agok-agok la abang!oRANG lain pun lapor jugek.


Swal LKM(bang muhairy)yg paling terakhir meninggalkan dewan exam..dari riak wajahnye tu
macam konfiden je..insyallah semuanye lulus.

Ramai rakan2 yg koi jumpe haritu,dari rakan SWAL,PRADAS,9w2 dan 9m2...alhamdulillah secara x langsung dapat gek jumpe rakan rakan lama dalam hobi ni dan menambah rakan baru,Cume satu je yg merisaukan koi..bile korang jumpe kat luor koi x banyok cakap, koi ni bukannye sombong ke berlagak ke ape..mmg koi camtu,kurang pandai nak bersosial cam org lain..ini kelemahan koi..maklum ar koi ni pemalu org nye..hehehe

SEMUGA SEMUA NYE LULUS!
73

8 ulasan:

Eyna's berkata...

Koi doakan smoga awok lulus yek...

Amin

Rakan ham/Fellow Ham berkata...

eynas mazru te pegi neman dengan rerodong jek, dia dah lulus lame dah he eh he

Fadh berkata...

laa koi ingatkan muhairy dgn rusdi te dah lulus...rupernyer guna HAM xde lesen upernyer...ariel bukan mail lagi macak atas kete he he he...moge2 lulus ke belake seme...

Zek@9w2pro berkata...

aku ada kat sana tak jumpa pun...dah ramai sangat ye tak

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

eynas...koi dah lulus sbnarnye,koi g nemankan rodong je.btul kate fellow hams tu

fadh..dok lagi,budok tu baru nak amik peksa..hehe aok bile lagi?

9w2pro..eh ko ade gak ke?rugilah xdpt jumpe ko zek..xpe bulan sept ni nt huhu...ye ar dah ramai tul ham ops skrg ni

Bunga Nordin berkata...

lama dah tak dtg phg...

Tanpa Nama berkata...

cik abang koi pun peksa (swl firdaus).. harap2 lulusla yer..
:)

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

bunga nordin..
best ar lagu yuna yg di remake pleh anda tu..pandai awk nyanyi ye bunga..
dtg ar pahang,makan ikan patin masak tempoyak,kalo nak dtg gtau eh

anonymous
kite doa kan lah muge dia lulus dan bergelor 9w2 nt ye irfah

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini