LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

15 Jun 2009

Selamat hari Bapa..PA ur da best there is.

Sbg seorg bapa aku pun wat sedar dan x sedar je dgn HARI BAPA ni..bg aku semuanye dah ok,x perlu lah aku ni di rai kan oleh family aku..x terasa ati pun(setakat ni lah..dah tua ntah ler),ape pun sbg nak menghargai jasa ayah aku membesarkan dan mendidik aku sampai menjadi "orang" tak dapatlah aku menolak nye..mmg betul tanpa dia aku akan terumbang ambing,malahan tanpa dirinye juge aku takkan lahir atas dunia ni..so jasa nye amat bermakna dalam idup aku,walaupun aku seorang bapa sepertinye juge aku tak mengharapkan utk diraikan..aku rasa dia pun begitu,tapi siapa yg tak suke apa bila dihargai kan?semua pun suke...so post yg kali ini specially utk my one and only papa..ku doakan semuge Allah sentiasa bersama mu dan memberkati segala usaha mu hingga ke akhirnye.

ayah ku baru lepas turun dari helikopter yg dipandunye..(melawak je)


Bersama cucunye..(anak aku le tu),ayahku seorang yg amat penyayang dan paling pemurah sekali antara manusia yg pernah aku jumpe atas muke bumi ni..so SALUTE to my dad.Alhamdulillah...


73

2 ulasan:

langkasuke berkata...

bro.. muda gile muka papa

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

dia kawen mude...tu la untung kawen muda ni broo

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini