LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

4 November 2012

Siape nak ikut koi ke Gunung senyum?

Assalamualaikum rodong!

Alhamdulillah syukur,.,.bertemu lagi yak..hehe..sekarang ni musim tengkujuh di Pahang!tiap-tiap hari hujan,dari pagi hingge ke malam..tidor bergebor sambil dalam posisi fetus bapok sedatnye weh..hehehe...
Hari ni koi nak kongsi sikit info dengan aokme...

Koi bercadang nak buat penjelajahan ke Gunung senyum,bukan kerana koi nak bertape mahupun bersuluk...Ini bukannye kali pertama koi menjejakkan kaki ke Gunung senyum..tetapi peluang untuk menghayati keindahan ciptaan Allah SWT seperti ini tak akan koi lepaskan....

Salah satu gua di gunung senyum 

InsyaAllah koi dah melakukan pakatan dengan rodong-rodong yang berminat nak join sekali aktiviti ke gua-gua yang masih banyak belum koi terokai di situ.Untuk makluman rodong-rodong,ade 2 buah gunung di situ,tiap satu gunung mempunyai banyok gua...sebelum ni koi sempat ke gunung pertama jek..jadi koi teringin nak jelajah ke lokasi yang seterusnye.....segala info akan koi update di sini,InsyaAllah.....


9 ulasan:

yaya zainal berkata...

koi penoh g zaman sekoloh dulu je sekali......
memang menarik tempat nye.... banyok khazanah lama....

Nizam Awang Brahim berkata...

Cer tengok pokok mempelam de kawasan taman ter ande lagi tak...

Zulkbo zulkboCom berkata...

salam..
lama dah tak ke sana
masa sekolah menengah dulu
siap tidur di sana 2 malam

Nafisa81 berkata...

zaman sekolah dulu pernoh le ke gua telinga di taman negara kat jerantut..itu 1st dgn last la setakat nih...

Mazru Majid berkata...

yaya

menarik weh...koi ade dengor dalam salah satu gua te ade sungai mengalir dalamnye...

Mazru Majid berkata...

nizam

insyaAllah...nanti kala koi lepaih ke gua taman,koi tengok-tengokkan...bkn mende bang,tak daye weh..ambuh letih.

Mazru Majid berkata...

abg zul

wslm..ha ah,kome pernah tido di situ semalaman...kena baca la doa pelindung te..kala tak kuat ambuh nampok mende2 hat menakutkan...hehehe

Mazru Majid berkata...

nafisa

gua telinge?koi tak pernoh lepas lagi..ajok la husben ke gunung senyum neh..tak payoh nak masuk utan,,tepi jalan je

yaya zainal berkata...

satu lagi...pemandangan kat situ memang cantik...kalau pada sapa2 yang mempunyai penghayatan yang betul... akan rasa tenang je....
yang koi ingat ada kubur org2 lama kat situ.... kubur tu berpagar..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini