LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

16 Oktober 2012

Baju T Geng Koi anak Pahang

Assalamualaikum buat semua rodong KAP..

Setiap lembaran hidup kite ni pasti ade kenangan yang tidak dapat kite lupekan,sama ada ia menyakitkan,menggembirakan atau menyedihkan maka kenangan tetaplah kenangan.Begitu juge dalam kite berodong,pasti kite taknak lupekan kenangan bersama rodong-rodong.

Salah satu cara untuk tidak membuatkan kite sentiasa mengingati rodong-rodong ialah dengan membuat satu tanda...seperti baju t yang sempoi seperti dalam gambo di bawoh,walaupun nampok sempoi,tapi ia cukup bermakna.

~~Alhamdulillah dari hasil berbincang dan pengorbanan rodong-rodong  di group GKAP(Geng Koi Anak Pahang) di FB,akhirnye sebanyok 50 helai t shirt yang telah ditempah ahli siap dicetak sepenuhnye.Kome memilih Shah Alam sebagai tempat kome membuat cetakan atas kerana sebab tertentu.Salah satu sebabnye ialah hasil kerja yang cukup memuaskan.Bak kate orang ni alah membeli menang memakai..hehe..




Koi pun rase best jugek dapat menyarung T shirt GKAP ni,hehehe..terima kasih rodong-rodong yang berusaha untuk menjayakan projek ini.Alhamdulillah.




5 ulasan:

Fadh berkata...

bg koi selai...free hehehe

Nafisa81 berkata...

tak ande juei ?? ada lebih?? bak kome beli selai

Mazru Majid berkata...

Fadh-

free?hehehe...kala koi copkan boleh je weh...kitnye org lain hat uruskan...

Mazru Majid berkata...

nafisa

koi tak pasti stoknye masih ade lg ke tak sekarang nih..tp kala aok nak,aok call no tepon tu dan tempah dgn cik Syasazz

0129567229

Sharinginfoz berkata...

wow siap ada baju...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini