LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

6 November 2012

Cili.fm..PEDASS GILER!!!!

Assalamualaikum....

Hujan-hujan gini sedat jugek dapat berlengkor atas katil yak?hahaha..sambil te boleh la mendengor radio internet cili.fm....siaran radio cili.fm sekarang ni betul-betul telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan dari seluruh dunia...ape tidoknye...Deejay-deejay di cili.fm ni memang berpengalaman dalam bidang penyiaran,boleh la koi katekan dah memang jadi specialty deme lah...sekarang koi telah letakkan satu widget khas dari cili.fm di blog koi neh..dimainkan secara live dari konti cili.fm,terima kasih kepada rodong koi Dj Bob kerana membenarkan koi menyiarkan cili.fm secara LIVE dan terus ke blog koi ni....



Apepun,koi kena jelaskan sedikit mengenai widget di atas,ia telah di settingkan dengan set autoplay...jadi utk aokme yang duduk di pejabat dan kantoi kalau mendengornye,boleh je klik butang stop atau pause di situ...hehehe...

Cili.fm lain dari yang lain kerana beberapa faktor..Faktor utama mereka ialah  : ia amat PEDASSS! siape yang makan cili pasti terase akan kepedasan cili.fm ini!heheheh Nah...faktor keduanye : Deejay-deejay yang mesra dan berinformatif dengan topik dan isu semasa yang patut mendapat perhatian pelbagai golongan masyarakat....Deejay di cili.fm datangnye dari serata pelusuk daerah dan rantau,termasuklah dari USA,betui neh..koi tak mempedooh..lagi satu yang membuat kan koi jadi tertarik dengan cili.fm ialah kebanyakan mereka ni orang Pahang...loghat pahangnye juge pasti tak ketinggalan...ini adelah peluang yang amat baik untuk perkenalkan loghat pahang ke seluruh antero dunia....

Harapan koi.....semestinye koi berharap cili.fm dapat menyiarkan sesuatu yang dapat memberi manfaat kepada pendengor nye..juge di musim hujan ni,elok sekiranye cili.fm membuat pengumuman atau pemberitahuan tentang paras air di sungai-sungai di sekitar negeri Pahang terutamanye...maklomlah ramai orang Pahang rumahnye dekat dengan tebing sungei..

Pelbagai lapisan masyarakat mendengor cili.fm,jadikanlah ia wadah untuk perbaiki kelemahan yang ade..perkukuhkan ukhwah sesama islam..bersatulah kerana Allah swt semata-mata dan bukan selan dari Nya kerana kita umat Muhammad SAW dan islam ialah hidup kite...InsyaAllah...

Di sini koi  akan serta link untuk terus ke blog rasmi cili.fm dan link ke Fan Page di Facebook..

1) http://cilifm.blogspot.com/

2) https://www.facebook.com/pages/Cili-Fm/398291856889040?ref=ts&fref=ts


***Dulu koi  pernoh jadi deejay di cili.fm....hehehe..syhhh diam2 aaa...hehe..nak tau ape yang terjadi masa koi di konti?...K.A.K.U...he he he...adeih....mungkin dengan kelengkapan yg betui2 baik seperti dj-dj lain..dan tempat yg sesuai,koi rase takde hal untuk koi mencuba lagi sekali...terima kasih buat Dj Bob kerana  bagi koi peluang nak mengalami bagaimana rasanye jd deejay..walaupun untuk 3 jam... terbaek!

4 ulasan:

yaya zainal berkata...

merioh lorh blog ni yerk.......
happening.........
terima kasih.... :)
blogger+deejay...... ok tu... ;)

Mazru Majid berkata...

hoho..nampok gayenye ade kesilapan teknikal dari cili.fm...takde pulok keluor bunyi lagunye..hehhee

Mazru Majid berkata...

eh ade la pulok...hahaha

yaya zainal berkata...

lagu yang diputarkan..... best2 wehhh.......

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini