LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

10 November 2012

Katak dan ular

Assalamualaikum...

Hmm...takde sangat idea pepagi neh,cuma koi nak berkongsikan satu gambo yang koi temui masa nyelam pagi bute tadi...

Yang nyata setiap yang terjadi itu ade hikmahnye...Allahu Akhbar....


Ni gambo seekor katok menumpang badan seekor ulor untuk menyelamatkan diri dari banjir yang melanda,gambo ni di ambil di Australia....ape hikmahnye dari gambo ni agoknye yak..






6 ulasan:

yaya zainal berkata...

ajaib.......
begitulah kejadian darinya.....
pastinya ada hikmah dan makna yg tersirat dan tersurat......... :)

orang muo berkata...

http://www.orangmuo.com/2011/01/keadaaan-sukar-ular-katak-saling.html

Mazru Majid berkata...

yaya

kuase Allah belake..teh.

Mazru Majid berkata...

orang muo

aha..rojer..haha

Ash Give berkata...

errr.. mcam tak logik.. kalau aku jdi ular sah sah aku nyappp katok tu hahaha

mazru berkata...

tp kalau betul tak mustahil pun...hehhe

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini