LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

20 Disember 2011

SAKSIKANLAH ; BANGSA-BANGSA YG DIMUSNAHKAN

ASSALAMUALAIKUM...... :))

Semuge sehat belaker hendaknye aokme te...AMIN.

Tajuk kena GRAND mesti GEMPAK..kekkee..sebenornye koi bercadang nak menyambung semula posting yg KOI SUKE TULIH..bermakne postingnye tu koi berminat utk menulihnye dan dlm msa yg smaa jugek ianye ade lah sedikit info yg baik untuk koi seborkan...tapi tulah kan koi hnya merancang sahaja..Tuhan yg menentukan segalanya..

Koi terjumpe satu laman yg koi rase elok jugek kalo koi kongsikan dgn aokme disini...sebelum tu inilah dia hasil kerja tuan punye laman tersebut...sila lah tengok kalo aokme nak tau camne..tapi ia berat kpd perbincangan dan perkongsian ilmiah mengenai Islam dan sejarah,fakta dan dalil...seronok tengok mende camni..lg seronok dari tengok KONSERT SEARCH.



Yang bestnye lagi semua video telah DIALIH SUARA ke dalam bahasa nusantara.(bukan rokok nusantara yg murah krn tak bayo cukei tu yek)

Pendapat koi lah yak(bukan pendapat orang lain)..ade baiknye anak-anak bior tonton kisah camni dulu baru bagi diaorg tengok MR.BEAN atau POCOYO dalam YOUTUBE tu.

Mulai hari ni dan mendtg..INSYA-ALLAH...YE....insyaALlah koi akn buat link(pautan) terus ke laman ini..cuma sedkit sebanyok akn melmbatkan ms utk muat turun dari blog koi ni nnti,takpelah dak?alaa..berat dengan mende elok takpe kan kan kan?? :)

atau aokme boleh jugek terus ke laman tersebut..klik je kat SINI

"Wallahua'lam bissawob"


***RALAT : Tu dari mane dtgnye popups tu??widget mane satu ar bawok nih..aduih..

2 ulasan:

LIPISLADY berkata...

Sallam En Mazru,

Lama tak singgoh sini, apa kabo weh?
Bagus website Harun Yahya neh.

Mazru Majid berkata...

ws kak..

sehat alhamdulillah..bagus tu.

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini