LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

9 Mac 2011

Ngape bior semok..

Salam..

Koi heran jugek kenape nak bazirkan duit rakyat BILA...

Buat projek perabis juta-juta tapi dibiorkan terbekengkalai camni....NGAPE YAK?hm......


Sebenornye salah siape la agoknye boleh jadi perkara begini?salah koi ke buat posting camni?bukan koi nak buat aib ke daeroh koi...tp tolong pikir sekejap..sekejap je..tak yah lama2..kang blur..

Tak saloh kalo sekador NAK TAHU DAK?

wassalam...

18 ulasan:

relevan berkata...

Tebas je ..kita buka warung tea kat situ..

i am S!L4H.. berkata...

kt mne ni? triang ke?

Mazru Majid berkata...

relevan-cadagan menarik te,tp riso takde sambutan te la

Mazru Majid berkata...

silah-kawasan triang la tu..tak perasan ke kat mane?kalo sekali imbas org akn ingt kilang beras..haha

akuanakpahang berkata...

Gamoknya tempat te keras org tak brani nok duduk hehehe...

Hashim Zabidi berkata...

kontreker dah jemu menunggu
bayaran belum lunas
aementra tunggu dulu
bior budak-budak membina kota
melepas hajat.

URY berkata...

Isk...isk... kalau dah ditinggal cham gini, bukan shj jadi sarang nyamuk ni, ia akan jadi sarang 'projek' lain lagi ni...

Ambil satu lah bang mazru...buat warung.

endiem berkata...

rugi..

Jejaka Desa berkata...

Buat sewe kan ke molek.Boleh jadi port ngeteh

Cikgu Jang .. berkata...

antaranya karenah biokrasi kot jadi gitu...

Nerzhul berkata...

mase kenit dulu..kome setik je tingkap ngan syiling kala ada projek terbengkalai gini..hahaa

Mazru Majid berkata...

Terima kasih rodonng2 yg meningglkn komen da pendapat masing2..kesimpulannye perkara sebegini tak sepatutnye bole berlaku...adios...

Nafisa81 berkata...

pangge karam singh walia..pehtu suroh dia nyanyi lagu..."ngape bio semok? ngape bio semok?..."

Yastro berkata...

Cf tak lepas kott...

cemomoi berkata...

nak pilihanraya sok deme beresihkan le lepas tu berarok nok bagi kunci pulok... cakna sungguh

Miecyber berkata...

Tunggulah YB meninggal dan PRK di adakan di kawasan tu, barulah bersih linya tempat tu nanti....


RAM & ROM

gayapeneroka berkata...

kat mane ni...kalau tau tempatnya nak juga koi copy page ni....

Mazru Majid berkata...

Gaya penoraka..la depan spg nak masuk ke gugusan mendi te jek..copy la weh..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini