LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

3 Julai 2010

Mana mau cari ini balang aa?

Salam...1st of all..BYE BYE BRAZIL..penyokong brazil mmg sedih la.. German best...jgn bungkang dgn Argentina sudoh la...hahahha..


Hehehe..ade ke kamus ni di pasaran?bagus gak ni..

**Maaf entry ini tiade kena ngena dgn bola sepak.

7 ulasan:

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

sorry beb.. Sejak kebelakangan ni tak dapat ziarah korang pasal ade problem komputer lah.. ni dah kembali normal cam biasa ye

uhhhhh brazil... aku sokong argentina lah... malam ni aku tengah bersengkang mata layan bola kat kedai mamak...

say ba bay sayonara kat depa smua ye

zulkbo berkata...

salam..
koi pun mulanya
tak tahu apa citer??

akuanakpahang berkata...

Kamus bender aok cari te? kelabu amat mata kawan nengok kan hehehe...

Nerzhul berkata...

gaya bahase siam je...nak ke siam ke?

Cik SHiNJU berkata...

amende tulih kat kamuih te...
ace baca ket ke wan...
x nampok lalu dek mata wan ni tulisannye...mcm base betnam jer..iyer ke tan?

el berkata...

hahah x sangka brazil leh kalah
mlm ni sape lak kena

CekWa berkata...

kamus mende te weh?

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini