LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

20 Julai 2010

Ape ke hel ni??

Salam.~~~

Korang pernah tak menggunakan perkhidmatan dari google iaitu i google,pada koi page ini sgt bergune,terutama yg selalu ingin cepat..

Ini ler Igoogle...menarik dok?semua ade kat sini..koi mmg pengguna google jd koi rase yg ini antara yg terbaik lah jugek.


ini kerana kite boleh buat entry di sini sahaja..tidaklah perlu nak login dalam blogger,memadai di sini shj..

Pade yg belum pernah mencube silalah ke url ini..

http://www.google.com/ig#restore

Koi rsa semua da ade akaun google kan?
x payoh la nak daftar lgik..trus login kt situ jek. :)

*entry ini menggunakan igoogle.

11 ulasan:

akuanakpahang berkata...

Terima kasih berkongsi maklumat koi selalu juge buka.

rhapsody LiN berkata...

nk try lah nanti ;)

Affan Ruslan berkata...

owh, ada gak mnde ni.
Cuma tak explore je lagi. hehe

zulkbo berkata...

salam..
ermmm..menrik info ni..
boleh la try..he he

CekWa berkata...

terima kasih mazru..cekwa tak pernah lagi cuba...

relevan berkata...

Kome belasoh je mana yang dekat dan cepat..

cemomoi berkata...

koi bule cuba try test nanti

Nerzhul berkata...

oooo boleh try la pasni..

Pacifist berkata...

salam sahabat
menarik ni dan perlu dicuba.memudohkan kite.time kaseh....

Aanas berkata...

koi cuba guna dah.. macm mana nak masukkan blog kita kat dalam tu?

Mazru Majid berkata...

aanas aok kena daftar dulu,paste aok tambah bahan,taip la blogger kt search engine bahan tu...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini