LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

8 Januari 2010

salam pagi jumaat yg ceria..

Asalamualaikum..salam ceria,hari baik ni koi nak share satu link yg cukup elok utk kite layari bersama-sama..ape kata kite bersama-sama ke TANZIL.INFO utk mendengarkan bacaan suci ayat Quran disamping terjemahan nye sekali..

sila klik disini--->Tanzil.info




*terima kasih kepada saudara Syahir Ismail,admin Facebook 2 Malaysia..untuk info yg berguna ini.

16 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

bagus ni sharing is power...

Petrol Tanpa Subsidi-RM2.10????

Nak Gelak Ke Tak????

Sharinginfoz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
YASSIN SULAIMAN berkata...

Molek ngat mendengor bergitu kerana sebening Jumaat ini TQ

Mazru Majid berkata...

sharinginfoz..

ye betul..kongsi maklumat utk kesejahteraan bersam..tq

Mazru Majid berkata...

bang yassin,
ha ah weh..selain dari berblog dan FB ade jugek la manfaat tambahan yg berguna yg kite dapat melalui website tu..

relevan berkata...

Molek ngat Mazru..nak pula dihari jemaat begini..

H.A.N.I.E berkata...

tq!
bagus ni dengar..

Mybabah berkata...

Terima kasih Mazru. Saya nak linkkan blog tu di blog saya. Mazru juga dapat pahalakan?

Fadh berkata...

molek amat weh hehehe

:: hayati :: berkata...

best la mazru...thanks...
sy suka dgr muhammad ayub bace..

Cikgu Jang .. berkata...

Alhamdulillah...ni jugak satu dakwah..

el berkata...

bgs2 lah...
tgh ada free time bleh la amalkan...tambah pahala ye dok koi

hiksss

Rodong Blogger berkata...

Molek amat...

Mazru Majid berkata...

terima kasih buat semua yg komen..jika anda ade akaun FB ape kate join group tu..

buat babah silakan lah utk link kan ke blog tuan..

pakcik kordi berkata...

=)tq beb sbb berkongsi mde2 baik cmni....

pakcik kordi berkata...

=)tq beb sbb berkongsi mde2 baik cmni....

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini