LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

22 Januari 2010

Maru la dah

Kemana hilangnye idea koi nak buat entry baru koi pun tak tau,nak kabo koi BZ xde la sangat..nak kabo meroyan kang ngarut amat.Hari-hari koi lawat blog ni dan membaca komen balas dari rodong-rodong blogger yg lain.Masing-masing update tiap-tiap hari,ade je idea wokme ye..dari mana dtg nye?Ke wokme ade makan steroid?(jangan marah )hehehehe...

Rodong koi si relavan ade je cerite yg kelakor utk dikongsi,manakala si el pulok mmg rajin la tulis-tulis ni,pak kordi ni dah rutin dia kot buat pedo'oh tp seni,lepih lady pulok bersahaje dan selalu nampok komen kat blog-cikgu Jang,Abang Yassin mmg selamba dgn cerite-cerite yg sensasi,Hanie lak jgn nak lawan la bab posting entry baru,mmg marveles..hayati pulok selalu membuatkan koi berfikir sesuatu yg selama ni koi tak terpikir...almankaraQi alman x sudah-sudah dgn cerite panas..hmm dan ramai lagi.

Terima kasih kepada semua yg sudi komen balas di setiap entry koi,semuanye amatlah koi hargai..sayang kat aokme semua..terbaekk lah katakan.Kalo koi tak sempat nak balas komen aok semua koi mintak maaf bebanyok,ade masa nanti  koi akan terjah ruang komen aokme tu.

14 ulasan:

al-mankaraqi berkata...

like..........like...........like

hanie berkata...

ahahaha...yang keluar sume entry mengarut jek..buleh la nk di update selalu.. :P

relevan berkata...

Lor Mazru..ini pun aok dah dapat buat 1 entri..

Nanti kita pergi menuntut macam mana dia orang boleh buat entri 1 jam sekali..

YASSIN SULAIMAN berkata...

Entri nie x leh dipikir sangat mmg tak jadi hehehe kena selember aje, kawan suka entri hok ori lawak sikit baru best...mekala tulis panjang2 ngat org pun x minat nok membaca sebab org hari nei semua nok deras aje....

endiem berkata...

tulis je apa , rodong akan komen.. bagi sokongan.

pakcik kordi berkata...

kehkehkeh..ade jugek nama koi yak..tq waks!

ahaks!

el berkata...

koi el pun sayang kat kome jugak...kahhhhhhhh sayang kwn le beb..

a'ah gua tgk lu jarang dah berblog
kalo kat fb tu....sllu sgt...kdg2 ntah pape jer..ngeh3x

thanx gak sllu komen n suport blog gua
terimaaaaaa kasihhhhhhhhhhhhhhh (ellycat)
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:: hayati :: berkata...

koi x update ari2 pn....huhu

yassin sulaiman,
btol ler aok ckp...koi ler tu kadang terlampau pike terus xjd pape...huhuhu

:: hayati :: berkata...

lupe pulek koi...

nk tany, maru la dah tu hape???

koi ni buta dialek...huhu

Fadh berkata...

kita serupa....klau dh malas ckp jer laa malas!

Mazru Majid berkata...

terima kasih semua...

hayati..maru tu susoh koi nak teerangkan maksudnye,mungkin ade rodong yg terer2 boleh tolong hayati nih...yg pasti bukan hagemaru dari jepun te...hahahhaa

Rodong Blogger berkata...

Koi ni pun dah jem otok jak...

YASSIN SULAIMAN berkata...

Maru tu suatu keadaan yg tidak menentu, suasanan yang tidak baik atau mengundang kepayahan dan kesusahan.

Contoh ayat : Maru ali bawak motor lajunya nok nok mati gamok koi.

:: hayati :: berkata...

ooo..wt2 phm jer ler...heheh

tq yassin sulaiman......huhu

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini