LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

23 Januari 2010

CW test dan RAE 2010

Ujian  CW utk tahun 2010 sesi pertama jatuh pada tarikh 17 mac 2010 pada jam 10 a.m di Cyberjaya(Hq SKMM)..cepat isi borang sebelum 5 feb 2010!!

Manakala tarikh utk peperiksaan RAE(Radio Amateur Examination) pula ialah pada 14 Apr 2010 pada jam 2 ptg..lokasi akan diberitahu kelak.Ingat hantar borang penyertaan sebelum 12 Feb 2010!



SELAMAT BERJAYA KEPADA SEMUA YG AKAN MENDUDUKI EXAM TERSEBUT.

utk info lanjut klik link di bawah:
http://www.skmm.gov.my/ViewWhatIsNew.asp?cc=79986210&winrid=96152897

7 ulasan:

el berkata...

ha??????
koi mazru amek gak ke?

Mazru Majid berkata...

el,
koi dah ade lesen radio amatur tu
callsign 9m2mzr..el ammik jugak ke?

relevan berkata...

Kome radio PahangFM jer wehh!

pakcik kordi berkata...

uishh..hebat aok mazru!semoga berjaya!

kah kah kah!!!ayat el!

Maza berkata...

RAE untuk Northern dan Central region jek? Aik?

Lain macam SKMM ni, notis sekali dua jenis exam keluar. Heheheh...

Result RAE arite pun dok kuor lagi rasanya... ahyeee

RBY amik ke dok CW ni?

Mazru Majid berkata...

relevan..
tau la aok org kuat PahangFM te

pakcik..
hehe koi umumkan jer,koi dah dapat dah lesen te

maza,
hmm x macam bese plak yek,result dok lg kan?hehehe..rae ni menguntung kan skmm kalo aok nak tau..dgr deme nak buat setahun 4 kali,mule tahun ni kot?

RBY amik punye lah.

Rodong Blogger berkata...

Banyok wek periksa awok yek..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini