LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

11 Disember 2009

Vokalis baru lefthanded?

Aokme dah ander dengor cerite?Pasal kumpulan rock lefthanded sekarang dah ade vokalis baru..mungkin tak lama lagi akan kuor album..hayatilah "Tiada lagi kidungmu" versi baru.



kekekke..berpa juta la kontrak dengan syarikat rakaman tu agoknye.

*Konfiden betul pakcik ni nyanyi,koi rase dia ni bukan org malaysia..

10 ulasan:

azie saad berkata...

kompem tcalon dlm bintang paling fofular 2010..hehe..

pakcik kordi berkata...

sianb beliau sengau..huhu...tp tkpe..beliau berani tk rse malu dgn diri sdr..=)

9W2OCC SHAM berkata...

mana tak sengau,,, pagar tak de,,, he,,,he,,,he,,,
ayaq ketum dok rolling kat belakang,,,

LIPISLADY berkata...

Sallam weh, pak cik nih orang sabah agoknye, tapi tahniahlah kepada pakcik yang berani mencoba nih...

Maza berkata...

Tapi sebenornya, sedat dia nyanyi. Cara dia bawak lagu tu kan berbeza? Ada pembaharuan... (serius ni..)

Cikgu Jang .. berkata...

Dasyat pakcik tu penuh perasaan dan perasan die nyanyi...

Redz da Tsar berkata...

Gigi takde memang la camtu jadinye..> hehe

Pengembara silam, berkata...

Patut jirus dgn sirap tu je..tapi apa pun bravo bro..he he

9W2RIE berkata...

koi tahu naper sound dia mcm tu( jap nak gelak dulu...kah..kah..kah)sakit perut aku tegelak. sound dia jd mcm tu sbb gigi dia tak de depan. aduhaiiii

Mazru Majid berkata...

azie saad,
hahahha sama sama la kite undi dia

kordi,
heheh,sbb dia berani te la org gelakkan dia

sham..hahaha,ada ayaq ketum ka? tak pasan plak aku...hehhe sirap kot.

lips lady,
huhu org sabah?ye ke?koi ungat org filipina...

maza,
kala aok minat ape kate aok beli album dia.

cikgu jang..
hahahha..layan betui tu.

redz,
hehehe..kena pakai gigi palsu baru clear sebutan.

pengembara silam..
hehhee kejam kalo wat camtu..

rie..
hahahha..betul la tu..sore pun sumbang

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini