LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

22 Disember 2009

Tangan makan dek rimau

ini bukan n3 akhir zaman,tp hilang tangan..



xde la seram sangat..tengok je

Kredit kepada arreal

19 ulasan:

relevan berkata...

Sori Mazru..kwn tak nampok gambo dlm bedio aok ni..Echam je tau masalah kwn ni..hehe!

♣ haNie ♣ berkata...

ngeriiiiiiiiiiiiiii.....

YASSIN SULAIMAN berkata...

aok nukor rumah baru juge ker mazru?

Mybabah berkata...

Salam Mazru. Tak dapat tengok sbb stremyx lembab sgt. Apa2pun, susah nak dapat pengalaman tengok "live telecast" rimau sakat manusia. Kat KL ni, kami guna "rimau" untuk basuh pakaian...Sabun cap rimau...He..he..

Redz da Tsar berkata...

Banteinye bagi makan gune tangan sape suruh.. Huh... Doh sakit pon dapat, cacat pon dapat....

Ksian bebenor

eeeda berkata...

Dah tak ada benda ke nak bagi makan....

pakcik kordi berkata...

bg la mkn fiskis ke...wiskes ke..ade ke mkn tgn..kn dh..hehehe...

Maza berkata...

Sian dia.

Nasib memang tak baik la kalau gini.

Kepala ngan muka pun cedera teruk.

Mazru Majid berkata...

relevan,xde hel nye

hanie
xde ar ngeri sgt..hehe

yassin,
ha ah,saje ngikut sedap mata

babah,
hahaha,ni berlaku di India rasanye,kena tanye redz ar sbb dia duk di India..hehe sabun cap rimau pun garang,habis kotoran di makannye.

redz,
tu lah redz,perkara ni tak sepatutnye berlaku kalo dia ikut law.

eeeda,
sedap je rimau tu ngunyah tangan.

kordi,
hahaha..tak mo dia nak nak makan makanan kucing comel,ape barang..kekeke

maza,
a ah,te siat gayenye kulit kepala..

Fadh berkata...

ish ish ish,,,cian nyer..

el berkata...

bila tgk video rimo ni
tingat kesah rimo puteh kat sgpura tu
mkn org..adoiii ngeriiiii

bikrayong(9w2rby) berkata...

Mengkala dah rimo te rimo jugek

Mazru Majid berkata...

fadh,
malang x berbau..

el,
yg rimau putih tu makan org malaysia kan?

bikerayong,
betui tu..x kira ar ijau ke oran warne nye

Rodong Blogger berkata...

Ngape koi koi tak dapat nengok weh...

Rodong Blogger berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, kucing aok kat atas tu gaya macam nok makan orang juge tuh...

LIPISLADY berkata...

Akhirnya dapat juge keh menghabiskan menengok bideo aok nih dalam masa 35 minit, tahniah pada tenet keh yang sangat slow nih...wassalam

Rodong Blogger berkata...

Baru dapat koi nengok nye.Sedak amat dia ngunyoh...

Mazru Majid berkata...

rodong blogger..hmm flash player kot..elok ar kalo dah dapat nengok te..ngeri amat weh..

lipis lady,
palih sian ke aok sampai 35 mint baru siap tengok yah..hmm terima kasih la weh..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini