LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

13 November 2009

sejadah berdiri..reaall


macam ade bende tarik sejadah te dari atas..


  
lepas te semakin meninggi..




..dan berhenti bergerak diposisi ini..

APA PENDAPAT AOKME?SILA KOMEN....

12 ulasan:

Redz da Tsar berkata...

AKu pon bleh buat gak... hehe...

Mr PenyuBiru berkata...

besok konpem kuar suratkabar.hehe

Webmaster@Echam berkata...

Koi doh tok caye doh benda2 gini.

relevan berkata...

Sejadah berdiri ok lagi..sikit lagi sejadah berlari pulok..lagi berat..

Fadh berkata...

mende nak gaduhkan sejadah yang kononnyer tgh sembahyang...fikir gini jer laa...mengkalar sejadoh pun reti sembahyang, dah kite nie gone...xkan nok tunggu lembu kerbau sembahyang, baru kite nak sembahyang...pengajarannya sembahyanglah kite semua nie sebelum kite disembahyangkan...

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum,

Ni sejadoh bediri kat rumoh aok pulok kee?

Rabanlah kite nih...banyok sangat menda aneh terjadi...

pakcik kordi berkata...

bale....aok buat gone weh!kah kah kah!!!!

bikrayong(9w2rby) berkata...

tak pelik dah mende gitu. FRD pun ada buat kat rumoh konon nak nakutkan ma..

Cikgu Jang .. berkata...

dasyat....dasyat...koi koi mengkala kain pelikat berdiri te, biasa.......

mazru berkata...

redz..
hehe..mmg le ko pun boleh buat bro.

penyubiru,
ergh kalo kuar berita haru aku...

echam,
kehkeh..takpe bukan betui pun tu

relevan,
kla sejadoh berlari lah mmg kecoh..

cuyat,
bukan betui te..ah yer mudoh ngat serius..rilek la

lipis,
hahaha..jgn percaye yak,koi buat sendiri je tu..

kordi
keh keh keh,koi letok mende bawoh te

ma,
idea asal mmg dari FRD

cikgu,
kah kah kah..pelikat berdiri ke mende lain yg berdiri...hehehe

azman berkata...

setakat bedri cam tu dah basi, buatlah bediri tegak atau melayang2 cam tikar terbang do re mi...

miharbi-sama berkata...

bese la..dunie akhir zaman..
mcm2 mende pelik...uhhuhhu
pe payoh,,letok je cctv dlm mesjid..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini