LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

8 Oktober 2009

CW test :TAHNIAH BUAT ORG PAHANG!

ALHAMDULILLAH,Tahniah buat rakan radio amatur dari Pahang..

Kali ni orang Pahang boleh berlagok lah apabila enam orang daripada sembilan peserta nye berjaya dalam exam Morse kod,Yg lebih membanggakan lagi bila 4 org daripadanye datang dari Kerayong.

Pemegang callsign radio amatur dari Pahang yg berjaya adalah:

9w2aza-Maza(kerayong tapi umoh kat Pekan..hehe)
9w2Frd-firdaus(kerayong)
9w2adh-adha(kerayong)
9w2ozm-azam(keraypng)
9w2alu-alu(Temerloh)
9w2hoo-mr hoo (kuantan)

Kepada 9w2SZA(pak azuan),9w2RZL(abg rizal)dan bonda koi 9w2rby(robi), koi tau aokme tak putus asa utk kembali lagi ke gelanggang di cyberjaya pada tahun hadapan.Mungkin kali ni bukan hari aokme,dengan usaha yg gigih Insya-Allah tahun depan aokme akan berjaya.

Ni ade gambo yg sempat koi amik masa di cyberjaya....



inilah peserta exam dari Pahang dan para penyokongnye..Syabas orang Pahang.



Haaa in lah keluarge koi kala aokme nok kenei..dari kiri tu bonde tercinta 9w2rby(robi),tengoh te 9w2aza(maza) dan 9w2frd (si firdaus)..time ni kome tengoh makan nasi lemak depan pejabat SKMM cyberjaya,kome juge adalah peserta yg paling awal sampai di tempat peperiksaan.




 Ni 9w2adh atau adha,ketua puok dari padang luas,Kerayong.Tahniah kerana berjaya!


  
 Firdaus sedang beraksi di tepi pokok bunga.


 

 Ni pulok sahabat koi 9w2alu atau Alu dari Temerloh..9m2 pertama dari daerah temerloh!
Berkat orang daroh manis agoknye...hehehhe



 

Yang duduk tu 9w2ozm atau bajam..dan belakangnye 9w2sza atau azuan(pak sedara benor koi ni weh)



 

 Ni kala takde mmg tak sah..org yg paling banyok membantu dalam urusan angkut mengangkut..Terima kasih 9w2vms atau Abang,tanpa aok susoh lah kome nak kehulu hilir..


Cukuplah takat ni dulu,nanti kala ander lagi perkembangan terkini akan koi update kan lagi.


p/s: Terima kasih buat otai 9M2NM atau pak Nordin dan ramai lagi 9M2's dan 9W2's yg sudi menemani kome org pahang sepanjang hari..

14 ulasan:

lipislady berkata...

Assalamualaikum, tahniahlah kepada hokmeh semua yang telah lulus ujian tuh, walau pon sebenornya keh tak tau kebenda tentang radio amator nih, sok sok ada masa ajo plak ke keh yee..boleh keh berodong dengan bonde aok yek...

TAHNIAH SEKALI LAGI..

mazru(9m2mzr) berkata...

wsalam...

terima kasih weh..
koi dah laama lulus nye,skrg ni turn rodong-rodong koi pulok.

boleh sangat kala aok nak belajo,nt koi turun lepih lah..

al-mankaraqi berkata...

salam,

maza tenong nasik beriyer ngat ter ngaper?

tok cukop lauk ker?

Tanpa Nama berkata...

yang lulus tahniah...yang gagal jangan bersedih kita tetap tunggu
anda semua di cyberjaya tahun hadapan 73 de 9m2all

relevan berkata...

Ok mazru roger..

Maza berkata...

Wah, Bang Arif pun ada!!

Tima kasih pada yang memberi sokongan terutama kepada semua 9ms yang menunggu hingga tamat test.

Terima kasih pada Bang Mazru dan Bang Vizal atas iringan dari lokalan ke tempat ujian.

Tahniah pada yang berjaya, dan cuba lagi pada yang tak berjaya. Insya Allah kome anto wokme ke sana pulok esok..

Al-Mankaraqi, kawan tengoh nengok lauk te, macang ada semut naik..

Tanpa Nama berkata...

ha molek benor le...bleh le aokme seme jadi perisik mcm dalm citer INFERNAL AFFAIR...kuikuikui

-tambest.blogspot-

bikrayong berkata...

kali ni gagal kita jadikan suatu pengalaman yg baik untuk tahun depan.... tahun depan ma akan menghadapi ujian CW tu dgn persiapan yg lebih rapi lagi mantap.tq atas tunjuk ajar anda selama ini,sebenornya ma tak cukup latihan bukan kerana sesiapa tapi atas kecuaian diri sendiri.

mazru(9m2mzr) berkata...

usop...dia nampok ade bende asing dalam nasik tu agaknye..

9m2all arif..thanks to anda jugak kerana berada bersama sama utk bakar semangat rakan rakan baru.

maza..tahniah kat anda,segala usaaha dah berhasil..moh kite tajamkan lagi skill cw kite sampai berdaroh kala sentuh..heheh

tambest..hehehe,gov da ade perisik deme,kome ni sekadar hobi jer..moh join.

mama..tahun depan anda pasti akan berjaya,koi sentiasa mendoakan kejayaan anda..mama dah buat yg terbaik,bukannye kecuaian..

WC151 berkata...

wahh 9w2adh nie pakcik koi hahahaha leh la koi nuntut ilmu ngan die nie hahaha dah dpt 9m dh uih...koi 9w2 pn x lepas lagih ....

mazru(9m2mzr) berkata...

wc151..laa pak sedara aok?? aaa elok la tu,takpe pelan-pelan,boleh punye..

daihatsu n hino berkata...

mboi.... mule ke cyberjaya , pas2 putrajaya.... njadi pelapis org kuat kite yak.... sape lg... PM

daihatsu n hino berkata...

salam.... mula2 ke cyberjaya... pas 2 ke putraya... teruhlah melangkoh... jgn cepat kohot

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini