LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

5 Oktober 2009

EXAM CW muncul lagi!

Salam,salam dan salam kepada semua warga ham radio semalaysia yg bakal menduduki EXAM CW 7 OKT ni..



ADUH...pasti debarannya sudah dirasakan,ade yg sudah bersiap sedia ke medan tempur dan ade jugek yg sekadar nak mencuba,namun jauh di sudut hati mereka mereka ingin LULUS.Lulus dgn cemerlang ujian penerimaan dan peghantaran sebagai bukti bahawa mereka mampu berdiri sama tinggi duduk sama rendah bersama 9M2 di Malaysia,YA anda mampu!




SEKARANG MASA UNTUK MEMBUKTIKAN KEPADA DIRI ANDA YG ANDA JUGE MAMPU!
Mampu menguasai setiap RHYTHM CW yg memenigkan kepala..Saya yakin anda MAMPU!
Jika saya boleh pasti anda pun BOLEH!Jangan pening kepala,cuma buktikan itu sahaja..

Anda turun kegelanggang mewakili diri anda,USAHA anda,Keazaman yg membara dijiwa anda,dan tatkala kedengaran...
dit,dit,dit,daa dit,dit,dit,daa dit,dit,dit,daaa
Anda sudah berada didunia anda,hanya anda seorang bersama melodi nya,melayan rasa dan lenggoknye dan tanpa disedari ianya tamat di depan mata!segala yg dijuangkan selama ini KINI berakhir,berakhir dalam beberapa minit yg fana dan yg tinggal cumalah teka teki yg masih bermain di kepala anda sekarang "LULUS ATAU PUN SEBALIKNYA".

KEPADA SEMUA CALON-CALON UJIAN SAYA DOAKAN SELAMAT BERJAYA,insya-Allah jumpa di CYBERJAYA!

--... ...--


p/s Jangn sampai lewat tau...

5 ulasan:

lipislady berkata...

Mazru, kala kehnok jadi ahli radio nih macam mana???

mazru(9m2mzr) berkata...

senang amat weh..betul ke berminat ni?meh la join...

setau koi di lepih ander ramai jugek geng radio amatur ni,ander lah beberapa org yg koi kenei..

kalo aok minat nak join boleh koi beri no tepon org lepih..dari sana nt dia akan guide step demi step nye..



betui ni?

UNIVERSITI MENGKARAK berkata...

kawan pun minat ni...

Cikgu Jang .. berkata...

berape kos temasuk beli radionya sekali .....

mazru(9m2mzr) berkata...

universti mengkarak...bagus lah kalo berminat weh,kite bersahabat melalui jalinan frekuensi di Malaysia dan di seluruh dunia..ni baru dunia tanpa sempadan weh...hehehe



cikgu jang...tengok jenis jugek cikgu.

ander jenis cap ayam tp maklum lah takde warranty(made in siam atau china)

utk yg standard lah,samada brand yaesu atau icom,kenwood ke..kalo nak beli alatan radio ni kena la abih jugek dalam rm1000 lebih, kire lengkaplah dgn radio(rig) power supply,kabel,connector,tiang dan yg penting ANTENNA nye sekali..

ade jugek geng radio amatur ni yg kreatif dan deme ni buat sendiri je antenna tu,bole jimat kos...
kome panggil homebrew.

tapi utk permulaan koi sarankan beli la dulu satu handy ataupun walkie talkie(vhf) dan cari ahli radio amatur di daerah anda,biasenye kome akan bg guide pd kawan kawan baru..

kalo betul betul berminat sila hubungi koi je lah..

0199629245(mazru) kite ngeteh kat mana-mana kite criter..gone te?

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini