LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

19 Ogos 2009

Tanda tangan koi laku jugek yek..hehehe

Alhamdulillah,selamat tanda tangan dan cop pesuruh jaya sumpah,tinggal nak anto ke MCMC je lagi..hmm pada yg tak tau cerite,ni la cara nye rakan radio ham nak dapatkan callsign radio amatur.Dapat kan borang,jumpe pesuruh jaya sumpah dan dapatkan tanda tangan pemegang lesen kelas A(9M2),ni pengalaman koi sebagai pemegang lesen klas A(9M2MZR) menanda tangani borang application rakan2 baru yg bakal bergelar 9w2 satu hari nanti.ni la gambo2 nye,cek it out!


Terima kasih bebanyok kat 9M2Jen yg sudi turun ke Temerloh utk menanda tangani borang permohonan,jasa ko di kenang jen!hehehe JUGEK terhutang budi kepada 9w2kcw(pokjik) kerana sudi menyediakan tempat utk kami.


Koi sebenornye sedang gabra jugek masa ni,nasiblah ade ibunda tercinta berdiri di belakang koi,membuatkan koi bersemangat meneruskan tugasan..hehe


Jen sedang memberi kata-kata semangat kepada rakan-rakan baru..


9w2vms(botak) dan membelakangi kamera 9w2alu(alu) bakal 9m2 satu hari nanti..



satu-satunye awek yg lulus rae..ain,faizol(baju biru),khairudin(baju merah) dan muhairy baju kuning..rakan radio amatur yg akan memegang callsign 9w2 nanti.Mereka semuanye satu daerah dgn koi..tahniah buat korang ye..

Buat rakan yg gagal dalam exam RAE koi harap korang jgn putus asa..yg penting jangan putus asa,teeruskan usaha pasti berjaya.

TERIMA KASIH BUAT 9W2KCW(POKJIK)MENYEDIAKAN TEMPAT UTK MAJLIS TANDA TANGAN,KERJASAM ANDA AMATLAH KAMI HARGAI..

KEPADA SEMUA RAKAN YG BERSUSAH PAYAH MEMBANTU MEREKA MENDAPATKAN GELARAN 9W2 KOI HARAPKAN KORANG TERUSKAN USAHA LAGI.CAII YOKKK!
73

7 ulasan:

Maza berkata...

Ye la, biasanya menyain cek, jadi kali ni menyain surat menyokong rerakan ngambik 9W2 pulok. Kira ok sangat la tuu..

Bagus la, senang sikit kengkawan nak dapatkan tandatangan lepas ni, sebat ada lokal 9M2 dah kat Temerloh / Bera.

Agoknye lepas test CW 2009 yang ke 2 ni esok, lagi la mudoh kala calon calon baru ni dapat 9M2 gek.

Webmaster@Echam berkata...

Tahniah wehhh....

Firdaus Kerayong berkata...

beginilah ya? bila kita berkerjasama! semua kerja akan jadi mudah! mudah bagaimana? haaa iniii yang kita tak tahu haa iya??

73s
de 9w2frd
iyadak?

mazru(9m2mzr) berkata...

maza..sain cek ni dah lama tak buat,hehhe tu la tima kasih gek kat kengkawan yg susah payah bantu dari belakabng selama ni

webmaster...terima kasih

firdaus..haaa iye dak? iyeee...gitu la ceritenye

VersedAnggerik berkata...

kim salam kat budak botak tuh yek!!!

mazru(9m2mzr) berkata...

haha versed anggerik..sy dah kim salam kat dia dan awk nak tau ape dia cakap??

dia nak no phone awak..hehe

VersedAnggerik berkata...

0199525588

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini