LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

23 Ogos 2009

Dokumentari Drama bersama student UITM Shah Alam

Beberapa hari sebelum puase kome dijemput sekumpulan YL dari uitm Shah Alam utk membuat pengembaraan ala-ala dokumentari drama mengenai radio amatur,bebrapa lokasi disekitar KERAYONG dan Gunung Senyum dipilih utk tujuan itu.Sempat lah koi ambik beberape keping gambo buat kenangan semasa di gunung senyum bersama student ni semua terutama YL-YL yg R5 dan S9 tu..hehehe layannnnn!


Ni le student UITM tu..first time sampai dalam gua,kata dia orang seronok sangat-sangat..


salah seorang student tu sedang Menghantar laporan ke base..lokasi di Gua Angin



laluan sempit menuju ke gua silat ni perlu dilalui oleh setiap orang,kalo jenis kurang konfiden mau tak berani nak masuk lubang ni..koi respek kat prep dan yg lain-lain kerana berani mencube..bagus ar korang.


Scene indah di dalam salah satu gua..ikhlas koi lupe nama gua ni



group photo setelah selesai pengambaran..muge dapat jumpe lagi yek,jgn la jemu nak dtg kemari lagi..hehehhe.


Dari kanan(bukan kiri):Ipin,Zetty,udin,Farah Din,Prep,Kerol,didi,XMA,SZA,ALU,VMS,saa,koi..dan yg duduk kat bawah tu baju itam tasha dan Nurin harmonik kpd Swal SAA(cik eina).

bile la nak siap dokumentari tu yek>koi dah x sabo nak tengok lakonan kome semua...hahaha

6 ulasan:

Maza berkata...

Waaah... beh beh beh... Rugi betui tak dapat njoinkan diri. Bapok ruginye weh...

Tu nama-nama yang anda senaraikan tu macang tok betui jek... Dari Kanan ke dari Kiri? Ce nengok balik, macang ada nama yang tertinggal ke atau yang tak betui tempat... Baju meroh te nama dia Din? ahyee...

relevan berkata...

Aok sangkut dgn awek UITM pulok ke?..he heh

mazru(9m2mzr) berkata...

maza..xpe len kali ade lg,a ah le silap tu patutunye dari kanan...hehehehe

relevan..kome nolong diaorg je weh..heheheh

langkasuke berkata...

tak lawa pun makwe uitm.. haih..

bikrayong berkata...

semuga semua yg kita lakukan masa nolong daeme tu (bebudok uitm )te ,dapat juga pahala ,kita nolong iklas.
bukan kira lawo tak lawo , yang penting kerjasama.kalo lawo je pun tak guna kalo hanya nak buat kerja main2.

mazru(9m2mzr) berkata...

ye betul tu..sokong 100%

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini