LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

11 Julai 2009

Selamat tinggal semua...

Ya!..begitulah tajuk entry koi hari ini..

Selamat tinggal semua yg koi kenali samada secara langsung mau pun tak langsung,koi harap entry kali ini tidak membuatkan korang terperanjat..pemergian koi kali ini membawa seribu satu tanda tanya bukan?mmg semua ini bukanlah suatu yg di sengajakan,bermula hari sabtu 11hb koi akan meninggalkan arena blogging dan membawa hati koi ke destinasi yg lebih menjanjikan kebahagiaan buat diri koi..insyaAllah,doa-doakanlah ye..

sampai ketemu lagi yek..

bye-bye asalamualaikum

jaga diri..terima kasih semua!

jumpe lagi selepas event Pahang Heritage ride..nt koi masukkan entry mengenai nye.HAHAHAHAHH

10 ulasan:

langkasuke berkata...

pembongak....

Fadh berkata...

ha pas settel events tue jgn lupe projek blog kite tue.

endiem berkata...

kih kih kih....

Webmaster berkata...

cheh.. ada unsur2 sanpen jugak nihhhh...

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru berkata...

kenkawan ku semua,sebenarnye koi xde idea nak tulis ape lagi....kering

9W2OCC SHAM berkata...

hampeh...ingat merajuk ke...nak g umrah ke...

VersedAnggerik berkata...

Wuiii...

cepatnya sign up as follower! Thanx.

Will update about the event yesterday ASAP!

Take care!

Tanpa Nama berkata...

ok kita tengok berapa lama tak update heheheehhe

Maza berkata...

Elemen ngeri pun ada...

mazru(9m2mzr) berkata...

hahaha...mekasih semua kena tipu

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini