LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

15 Ogos 2009

Pergi buat gile di Telemong lagi

Koi malas nak fikir panjang-panjang lagi,koi dah fed up dgn masalah duniawi yg semakin huru hara sekarang ni,dgn masalah h1n1 yg semakin teruk koi rase nak sepak je dinding tu.Koi kena bawak keluarge koi keluar dari chaos yg melanda kehidupan sekarang.So bermula hari sabtu hinggalah ke hari ahad koi akan menghaibkan diri bersama ahli keluarge dari Kg.Kerayong,dah tak boleh taahan lagi dengan udara yg semakin tercemar dengan VIRUS yg hidup selama dua hingga lapan jam tu,kena lari keluar buat sementara mudahan dapat menyelamatkan kome semua dari kekucar-kaciran hari ini.

Anak koi pun dah koi tahan supaya jangan mengada nak pergi ke sekolah buat masa ni,semuanye kerana manusia yg tak bertanggung jawab terbersin di sana sini tanpa menutup mulut dan hidung mereka,mau je koi bagi flying lariat(salah satu aksi undertaker) kat diaorang semua supaya sedar akan keberantakan yg diaorg dah bawa ke alam rumah tangga koi.

Ape pun esok lain cerita....bye-bye jumpe ari ahad insya-Allah.

***Al-fatihah buat Ustaz Asri Rabbani yg pergi pulang ke pangkuan Ilahi bebaru ni,kite kehilangan seorang lagi pendakwah yg hebat

...al fatihah







aaamiiiin.

6 ulasan:

relevan berkata...

Lor yak aok..meh kita ke Gua Kota Gelanggi jer..rasanya tempat tu ok..kt tempat kome ni pun ramai org terbersin..

mazru(9m2mzr) berkata...

terbesin saje tak pe,jgn bawok kuman te sekali yak..hehehe

gua kota gelanggi ye,nak juge koi ke sana satu ari sok,insyallah ade jeki sampai la weh..

aok tau dok sg salan?

Webmaster@Echam berkata...

Betoi kate abg syed tu. Pegi je duduk gua gelanggi. Dekat ngat ngan jerantut....

VersedAnggerik berkata...

agreed!

gara2 h1n1, my kids school semua kena tutup. But diorang dah terexpose pd yg kena, so kena home quarantined.

They missed my convocation.

Kena tengok kat CD yg beli dr UKM jer lah...

mazru(9m2mzr) berkata...

webmaster..insyallah,mmg ade hajat nak berjalan ke sana te..

versed anggerik..sad for ur kids jadi mangsa mrk yg tak bertanggung jawab menyebarkan virus tu,mabe dia pun tak tau yg dia dah membawa virus h1n1 tu..

tahniah atas convocation anda tu.

al-mankaraqi berkata...

Salam ziarah,

Al-Mankaraqi

almankaraqi.blogspot.com

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini