LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

19 Julai 2009

Meet family ham (part 2)-Buat gempor kat cherating

Salam,salam,salam...muge sehat dan ceria sokmo,17hb dan 18hb baru ni ade gathering keluarge ham,seronok,gembira,hapy dan ceria sekali..koi takde idea nak tulih panjang-panjang..korang layan je la gambo2 ni yek!


Permandangan indah dan permai di Mercu Beach resort,cherating pahang.berlatar belakangkan laut cina selatan.


dari kanan:9w2sza,swl ddi,basyar,9w2frd,9w2aza dan harmonic dan koi ngan harmonic(anak)..buat gile dalam kolam budak2..huuuu haaaaa!

Ni pulak time diner,semua seronok makan-makan..maklum ar keluarge pun besar..

selepas je makan malam pakat berkumpul dalam gelap..best jugek buat camni,last sekali koi terlibat dalam aktvt berkumpul dalam gelap ni masa jadi pengakap darjah enam.

yee yee..seronok bile dapat berkumpul sekeluarge pegang tangan dalam bulatan..mmg enjoy

9w2waa(hanim azura),menjadi host game pungguk rindukan bulan malam tu..game ni utk merapatkan lagi silaturahim sesama keluarge..kelako game ni,korang patut cube.

Pada pagi esoknye pulak ade berjoging beramai-ramai di sepanjang persisiran pantai cherating,dan di sudahi dengan acara menyanyi lagu patriotik utk bangkitkan semangat.

baju biru 9w2frd,tengah tu 9w2sza(azuan) dan swl didi..berjemur tengah panas..

haa siape rakan radio amatur yg tak kenal dgn pak sedara koi ni boleh la tengok gambo beliau dan xyl nye ni..9w2rej(rudy eruwan) dan 9w2mez(kak mi)..

terima kasih buat 9w2waa sebagai organiser utk program family day tahun ni..

Sebenarnye ramai lagi yg sama-sama dlm 2 hari tu..kebanyakannye terlibat dalam radio amatur,dan lagi best bile semuanye adelah satu keluarge yg besar.Radio amatur dan keluarge kome ni mmg dah tak dapat dipisahkan lagi,bagaikan aur dan tebing..

***
rakan radio amatur family ham adalah;

9w2rby(robi),9w2hta(hamidah),9w2waa(azura),9w2sza(azuan),9w2sxc(aisyah),9w2rej(rudy),
9w2mez(mi),9w2xma(ama),9w2aza(maza),9w2rzs(zana),
9m2mzr(koi),9w2frd(firdaus),9w2wfa(marwan),swl saa(saeina),swl ddi(suwadi),pr pet(shafid) dan ramai lagi bakal2 radio ham yg akan lahir dari keluarge ini..tu je utk kali ni nt update lagi..
73


5 ulasan:

al-mankaraqi berkata...

Assalamu'alaikum,

Salam Isra' Mi'raj

almankaraqi.blogspot.com

Maza berkata...

Seronok dapat berkumpul macam ni. Kita kena buat selalu ni. AJK Keluarga pun dah dilantik, so boleh la kita buat gile lagi kat tempat lain esok eseok.

Yang behnye, abih kolam tu kita conquer, pengunjung lain seme tak berani masuk, hahahaha... Riuh kawasan tu bila datang geng-geng kita. Mesti diaorang rindu kat kita sekarang ni....

Sorang lagi tertinggal, 9W2WFA (Marwwan). Tapi dia tak pegi la hari tu....

mazru(9m2mzr) berkata...

al mankaraqi..salam isra miraj jugek weh

maza...mmg best,kite kena buat ni sebagai acara tahunan keluarge

da tambah WFA dlm list tu

robi berkata...

tak payah setahun sekali, setahun lama enam kali pun boleh. asalkan kita bahagia.

mazru(9m2mzr) berkata...

a ah betul tu ma,patut buat selalu bende camni agar silaturrahim semakin kukuh..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini