LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

2 Jun 2009

Undian anda amat bermakna...

Asalamualaikum rodong2 koi semua..
ni ade sepupu koi si shafid ni,dia ni mmg ade bakat dalam bidang lakonan..korang tengok kat bawah tu salah satu scene lakonannye..



Hndak dijadikan citer,dia dah join satu realiti show..Kuat berlakon bersama Afdlin shauki tu..jadi utk menjadi pemenang dia perlulah mendapat undian tertinggi dari rakan2 semua..ape kate kita undi dia tiap-tiap hari mulai hari ni dan menjadikan impiannye satu reliti..kalo menang dia bleh berlakon bersama afdlin dalam filem baru nye nt..doa-doakanlah yek..

utk mengundi klik di SINI! Moh kite weh..

--... ...--

4 ulasan:

blur " ~ " specky o_O berkata...

salam...sy sudah mengundi :D

kal0 menang dpt share x...ahaks :p

Koi 9w2mzr berkata...

mekasih ngundi...undilah lg yek,oo boleh je kene tanye tuan punye badan ler..

Shafid (PR PET) berkata...

boleh aje..nanati kita ramai2 wat citer ttg hamradio nie..klako nya lah

Koi 9w2mzr berkata...

hua hua hua...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini