LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

2 Mei 2009

Banyakkan mendengar..

Asalamualaikum..kalo korang dah ada software CW PLAYER amik masa utk belajor mendengor tiap tiap huruf,boleh mulakan dengan bahagian QUIZ tu,set kan brp WPM yg korang rasa selesa,jgn push diri korang dgn sesuatu yg kite x mampu..enjoy dan happy tu yg penting time study CW ni..kalo dah mahir,boleh pergi ke bahagian RANDOM tu dan mulekan di bahagian lesson#1...denga dan tulis sekali,cari tekknik menulis yg pantas..bila telinga mendengar tangan menulis kekaddang tu boleh jadi blur utk permulaan..jgn risau dan teruskan usaha tu,mulenye akan jadi keliru lama kelamaan akn bertambah baik dan baik..time nilah korang akan dapati yg korang akan lulus CW test dengan mudoh nye..mahirkan lesson tu sebelum berpindah ke lesson yg seterusnye..buatlah sampai lesson#16 dgn mahir pasti korang boleh lulus disamping doa dan tawakal...hehe k lah setakat ni dulu,kalo teknik yg koi gunakan ni tak berapa betul boleh la mana mana 9ms menegur utk kebaikan kite bersama...diingatkan yg koi hanya pandukan melalui pengalaman koi sahaja..dapatkan tips tips dari rakan yg dah duduk exam tu...k bye dan

73

1 ulasan:

Zek@9w2pro berkata...

Betul la koi...listen listen and listen..lama-kelamaan biasa...

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini