LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

24 April 2009

Jom dekatkan diri dengan CW

Pada yg berminat utk tau apakah itu CW atau nak mendalami ilmu nya,boleh klik LINK web di bawah ni dan download software CW PLAYER secara percuma,disamping belajo korang boleh jugek rakam callsign korang dalam CW dan letak dalam handphone(buat ringtone) macam koi buat..tak beso mana pun file nya 572kb je (rar),download jgn tak download weh..


ni gambo versi lama..kalo korang download nanti versi yg latest keluaran 2008

SELAMAT MENCUBA!

--... ...--

2 ulasan:

Zek@9w2pro berkata...

program ni ok juga...sedang gunakan..apapun kesungguhan...dulu takde programm ni lagi dasyat. boleh pun lulus ye tak koi. Apapun hang start to share...teruskan usaha bro..aku akan cucuk angin monsun hang

Koi 9w2mzr berkata...

k mekasih atas support ko bro..aku doakan ko berjaya nanti..

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini