LIKE koianakpahang.blogspot di Facebook

14 Mac 2010

Pukau diri sendiri?(hypnotized yourself)

Salam..

Pernoh ke rodong terpikir utk memukau diri sendiri?..bunyi ganjil kan? tp org barat suke sgt bende gini..camnne nak pukau dri sendir yek?kena gune Jin ke?opppsss tak payohhh......ni haaa gune YOU TUBE je!



Macam-macam la zaman sekarang nih...

**koi tak bertanggung jawab kalo ade yg terpukau diri sendiri...err segala kemungkinan adalah tanggung jawab korang sendiri!

16 ulasan:

zulkbo berkata...

salam Mazru..
pening kepala @@##$$%&@
memang menjadi betul..he he

Mimie.Candy Cane berkata...

koi tgk klip ni masa koi makan nasik..koi rasa koi dah kena pukau ngan diri sendiri.sedar2 je nasik dah abes...

Mazru Majid berkata...

zulkbo,
Hahaha mmg memeningkan kepala laa..berpinar je rasenye..haha kalo layan mau termuntah te! ahhahaa

Mazru Majid berkata...

mimie,

hahahahaha..ade ke camtu?ke aok terpukau dgn kesedapan lauk tu mimie? ahahaha

Cikgu Jang .. berkata...

koi nak try pukau org lain gune kaedah ni...kot menjadi ..

pakcik kordi berkata...

koi muntoh ijau ni!aok bertanggungjawab!=p

akuanakpahang berkata...

goner line berukband kawan slow ngat tak dpt kawan nok memukau hehehe...

Mazru Majid berkata...

cikgu jang,
Try la..ce aok pukau anak murid aok..hahahha

Mazru Majid berkata...

kordie,
hahaha..baler koi dah kabo dah kan..tanggung sendiri..hehe

qaseh masyitah berkata...

Poninnnn
erm maybe saya yang tak reti kot. huhu

Mazru Majid berkata...

yasin,

hehehe..takpe dah laju sok bahan ;a weh..nak buat n3 pasai beruk band nih..

al-mankaraqi berkata...

i like.....

kakakaka

endiem berkata...

Letih mata nengoknya.

relevan berkata...

Kawan tak nampak benda ni Mazru..kawan kena buka semula tang ni pada subuh pagi esok..

el berkata...

hahahahaha org xde keje je buat pukau tu..berdekah2..aok dah buat ke..harus tungang langang aok jln pas2..hakahkahhh ke x kenal org umah hahaha

9M2RIE berkata...

takde apa2 pun mazru....sakit biji mata ade la hehehehe

BOIKOT TERUS BOIKOT!

BOIKOT TERUS BOIKOT!
Untuk saudara seagama ku di Palestin dan Demi Dia yg Maha Berkuasa

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails

Rekemenkan blog ini di wall FB anda :)

Arkib koi:

Selongkar blog ini